Szűk hüvellyel szült valaki gátvádelemmel?
Nekem is az, ezert tema volt ez koztunk is, de nekem mondta a szuleszno, hogy ettol fuggetlenul probal, amit tehet, bar valoszinuleg vagas lesz. En ugy voltam vele, inkabb vagjanak, mint repedjek (ha ugy latjak), ezt is megbeszeltuk elore. Tenyleg probalt a szuleszno nagyon segiteni, de gatmetszes lett. En igazabol nem bantam, abszolut semmi bajom nem lett tole, pedig sok oltes lett kivul-belul. A kulsok kiszedhetok voltak, egyedul azok szurtak egy picit, amig a 3. Napon ki nem vettek, utana meg annyi se volt.
A masodik szulesemnel ezert nem is tartottam a gatmetszestol, mas szulesznovel es orvossal szultem, ez a szuleszno mar nem is probalkozott (ezen mondjuk utolag csodalkoztam, de annyira gyors lett a vege, lehet ez is kozrejatszott). Most belul csak horzsolodtam, de biztos, ami biztos azt is osszevarrtak.
Szoval ne felj, ha megse sikerulne, egyaltalan nem torvenyszeru, hogy a gatmetszes fajjon, amikor gyogyul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!