Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi volt az, ami határozottan...

Mi volt az, ami határozottan megindította a szülést nálatok?

Figyelt kérdés
Lejárt az idő?Vagy tettetek érte hogy kibujjon?
2010. ápr. 30. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%

1. gyerkőcnél magzatvíz szivárgás, majd burokrepesztés

2. gyerkőcnél burokrepesztés a 39. héten, mert már 3 újjnyira nyitva voltam és nagyon-nagyon vizes voltam

3. gyermeknél, nos...jelenleg 25. hetes pocis vagyok

2010. ápr. 30. 20:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Gratula minden kismaminak, és anyukának!

Én 41+1 napra szültem első kisfiamat. Hiába, lusti gyerek volt. Nekünk a szex-et javasolták, de sajna anyós pont az nap, mikor "kimenőt" kaptam a kórházból jött el ablakot pucolni, így az kimaradt...:S Én egy csomót lépcsőztem; sétáltam mindhiába, míg a kórházban voltam, mert 40+1 naposan befektettek...Végül az orvos asszisztensek és szülésznők invitálására megemeltem a homeós bogyók adagját. 2 napon át szedtem egy csomót.

Nem mondom, hogy ez indította e be, talán inkább az, hogy rám ilyesztettek, hogy kapok még 2 nap haladékot. Ha addig nem indul be spontán a szülés, indítják...

Szerencsére törpe még azon az estén elindult, és valamivel több mint 12 óra alatt megszületett.:)

Most várjuk öcsi érkezését is, hamarosan talán ö is megszületik, és bízom bene, hogy most őt nem fogom túlhordani. Jelenleg 37+3 hetes vagyok.

2010. ápr. 30. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Barátnőmmel somlóiztunk:-))).Rá 1 órára kezdődtek a fájások.Onnantól másfél óra múlva szültem.
2010. ápr. 30. 22:13
 14/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok.Elfelejtettem irni,hogy 39.hétre szültem.
2010. ápr. 30. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:
kedves 19:39-es válaszoló!hogy lehettet valaki úgy lepontozva,h a kérdés kiírása elött negyedórával pontozták le?
2010. ápr. 30. 23:04
 16/16 anonim ***** válasza:
mármint a 19:23-as válaszolónak szólt a kérdés?!
2010. ápr. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!