Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után, ha már...

Császármetszés után, ha már összevarrtak, lemosdat (amennyire lehetséges) a szülésznő, és ad majd rám bugyit-betétet?

Figyelt kérdés

Nálam a sima szülés így zajlott, hogy varrás után szépen lemosdatott - a seb környékét, hasamat, lábaimat, ahol véres volt - és utána adott rám bugyit meg betétet. Ezt én vittem magammal oda volt készítve, de ő adta rám.

most a második baba császár lesz- itt is így lesz majd?

Vagy császár után hogy szokott lenni?

2010. ápr. 29. 21:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm Lányok a hasznos tanácsokat!

ezt a tena betétes bugyit többen ajánlottátok - hát bevallom, a hálós bugyit már megvettem meg vastag Tena betétet- így mentem az előző gyerekkel szülni, gondoltam jó lesz most is. (azt a fajtát, ami hátközéptől köldökig ér :-D)

De közben kiderült, hogy császár lesz, remélem ez is jó lesz majd. Kérdezte vki a császár okát.

Hát sajna ultrahangon észrevették, hogy a baba nyakán van a köldökzsinór négyszer is - így nem akar az orvosom kockáztatni. Szerinte nem lehet így simán megszülni a babát, mert lerövidült a zsinórja, és ha nem akarom, hogy oxigénhiányos legyen- küzködjek vajúdással és a végén úgyis 90%-ban császár lenne, akkor ezt a részt inkább hagyjuk ki.

Mégegyszer köszi a sok hasznos információt mindenkinek!

2010. ápr. 30. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!