Császármetszés után, ha már összevarrtak, lemosdat (amennyire lehetséges) a szülésznő, és ad majd rám bugyit-betétet?
Nálam a sima szülés így zajlott, hogy varrás után szépen lemosdatott - a seb környékét, hasamat, lábaimat, ahol véres volt - és utána adott rám bugyit meg betétet. Ezt én vittem magammal oda volt készítve, de ő adta rám.
most a második baba császár lesz- itt is így lesz majd?
Vagy császár után hogy szokott lenni?
szia!
én a dél pestiben szültem császárral!a műtőbe 1 úgynevezett szülőingbe mentem amit ők adtak.más nem volt rajtam.a műtő asztalról egyből abba az ágyba tesznek amin feküdni fogsz amíg az őrzőben vagy,ezen van ez a vastag betét,ami úgy néz ki mint 1 szumós bugyi vászonból és egy vastag betét van benne!engem d.u.17-kor műtöttek és az az nap szinte teljesen kiesett,gondolom a sok nyugtatótól vagy az érzéstelenítőtől(nekem 4-ére sikerült eltalálni),de másnap reggel 6-kor felállítottak akkor kell lezuhanyozni(ha sikerül felállnod,mert nekem ez is csak 3.ra ment,addig 2x elájultam)ilyenkor rengeteg vér zúdúlt ki belőlem!.ebben segített a nővérke és a bugyit is segített felvenni.én ajánlanám nekem hogy vegyél a gyógyszertárban eldobható tena bugyit mert nagyon kényelmes,könnyű felvenni és a műtét után az a piros fertőtlenítő nem fogja meg a rendeset,na meg persze fogja a hasadat!este még nagyon nehezen ment,de másnap reggel már egyedül zuhanyoztam!sok sikert!
Én is a dél-pestiben szültem császárral, a nővérke ott segített mindenben. Egy jó nagy betétet tettek alánk, és valami anyaggal körbe is tekertek, amivel rögzítették a betétet, ezt összekapcsozták rajtunk. Reggel 6-kor lett meg a babusom, és délután már segítettek felállni, akkor már le is vették rólunk, aztán este 7 körül jött be a párom, aki segített elmenni megfürdeni.
És én is azt ajánlom, hogy vegyél Tena bugyit, abba már bele van szerkesztve a betét is, és csak oldalt le kell tépned magadról, amikor elhasználtad. Ráadásul gumis a dereka, ami még a pocit is fogja. Ezt sokkal könnyebb felvenni-letépni, mintha rendes bugyival + betéttel szórakoznál (és félre sem csúszik). Így néz ki:
Ilyen a csomagolása, ezt keresd:
Remélem, tudtam segíteni. Jó babázást! B.
igen,lemosdatnak alul,és jo vastag lepedö plussz abba betét kerül,engem este 6 kor mütöttek,majd arra emlékszem hogy hajnalban vagy késö este már jött a növérke mosdatott meg csomagolt át.reggel már menni kellett tusolni azt hittem nem tudom megcsinálni de össze szedtem magam és kimentem lábon!ami kellemetlen volt a hasam nagysága és lötyögött benne a szerveim ami még természetesen nem húzodott akkor vissza.amugy mért lesz császár neked?talán faros a baba??sok sikert minden jót.
4 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!