Van olyan köztetek, aki szülés után egyáltalán nem kért a kórházi látogatókból?
Figyelt kérdés
Aki úgy érezte, abban a pár napban, amit kórházban tölt, épp elég, ha kizárólag az apa van ott. Volt, aki érvényesítette is ezt az akaratát? Volt belőle sértődés, pl. a nagyszülők részéről?2016. nov. 22. 10:09
21/24 anonim válasza:
neki mindig ők voltak a fontosabbak. nyugtat hogy nem lesz semmi baj, csak megnézik azt ennyi. honnan tudja hogy nem lesz semmi baj? azt mondja, hogy mert ez egy más helyzet hiszen az ő unokájuk lesz...
23/24 anonim válasza:
leginkább az apjától fél szerintem, sose tudott tőle megvédeni...
24/24 anonim válasza:
Én megmondtam barátoknak, távoli családtagoknak, hogy a kórházba ne jöjjenek be látogatni. Ráadásul az itteni kórházban csak tv-n keresztül mutatják a babákat, amúgy rooming-ban voltunk, szóval csak nyűg lett volna, hogy kimenjek. Szüleim és a férjem jöttek csak be, de velük is kb. 5 percet foglalkoztam.
Hangulatingadozásaim voltak, nehezen mozogtam, kellemetlenül éreztem volna így magamat, hogy pizsiben kicsoszogjak. Elfogadta mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!