Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan köztetek, aki...

Van olyan köztetek, aki szülés után egyáltalán nem kért a kórházi látogatókból?

Figyelt kérdés
Aki úgy érezte, abban a pár napban, amit kórházban tölt, épp elég, ha kizárólag az apa van ott. Volt, aki érvényesítette is ezt az akaratát? Volt belőle sértődés, pl. a nagyszülők részéről?
2016. nov. 22. 10:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hozzáállás kérdése, hogy

legyen-e látogató kórhàz függő is. Tudom most ez furin hangzik. De pl. itt ahol én lakom, minden kórházban látogatási rend van.14-16h óráig. Ez ha nem viselt meg annyira a szülés, kibirható. Én aznap nem szerettem volna senkit látni, és mázlis voltam, mert látogatási idő elōtt kerültem le az osztályra, így a páromon kívül senki sem tudott màr jönni. Utána meg igaz nem volt könnyű, mert lett egy kis komplikációm, de örültem azoknak akik letudták a köröket ott és otthon békén hagytak. :D

2016. nov. 22. 13:27
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom, miért jó, hogy lepontozzák azokat, akikhez eredetileg szólt a kérdésem. Akinek nem tetszik, olvasson másik kérdést, ne pontozgasson! Mindenkinek joga van eldönteni, kit akar látni szülés után. Sok mindentől függ, miért akar vagy nem akar valaki látogatókat. Aki a kérdésemben felvázoltak közé tartozik, mégis milyen alapon lesz haszontalan válaszadó? Ő a kérdésre felelt, tehát hasznos a válasza.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2016. nov. 22. 13:57
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Én megmondtam előre hogy senki ne jöjjön be látogatni, sejtettem hogy lelkileg kileszek. Igy is lett, párom mégis behivta a szüleimet mert azt hitte ezzel segit de én egyből hazaküldtem őket, csak idegesitettek volna...
2016. nov. 22. 14:27
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én előre megmondtam mindenkinek, hogy ne jönnenek, nem volt belőle gond, elfogadták. Amikor hazajöttünk négy nap után, már jöhetett mindenki babát nézni.
2016. nov. 22. 17:49
 15/24 anonim ***** válasza:
77%

Én most fogom szülni az első babámat december vége vagy január eleje körül és én előre félek a férjem családjától. 2 éve nem tartom velük a kapcsolatot (igazságtalanul csúnyán "elbántak" velem), azt se tudják még hogy terhes vagyok. Mindig mondta férjem hogy megmondja nekik, de mindig halogatja...én már úgy vagyok vele inkább ne is tudják meg amikor szülök, mert ki tudja hogy reagálnak rá és odajönnek és én ettől nagyon félek. Nem hiányzik nekem akkor az idegeskedés és a stressz, lesz bajom elég. :( Anyukámat és férjemet szeretném ha ott lennének és jönnének.

A férjem családjától meg nagyon parázok és félek. :(

2016. nov. 22. 21:29
 16/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ha már ennyi ideig titkoltátok előlük a hírt, beszéld meg a férjeddel, hogy majd akkor jelentse be, ha megszületett (+ már hazamentetek). Akkor nem lesz probléma. :)
2016. nov. 23. 12:38
 17/24 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

Meg fogom mondani neki és remélem hogy úgy is fog tenni ahogyan kérem.

2016. nov. 23. 21:31
 18/24 A kérdező kommentje:
Nálatok most a te kívánságaid az elsők, lévén, hogy a te lelkiállapotod kihat a babára, terhesen és szülés után egyaránt. Ha felzaklatnak az anyósék a jelenlétükkel, az árthat nektek. Szóval próbálj meg ezzel érvelni neki. :) A kicsiért és érted biztos megértő lesz a párod.
2016. nov. 24. 01:06
 19/24 anonim ***** válasza:
Sajnos nem ért meg a párom. Még nem tudják hogy kisbabánk lesz de mondta hogy el fogja mondani nekik mielőtt megindulna a szülés és ott lesznek a kórházban megnézni. Nagyon félek! :(((
2016. nov. 24. 17:48
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem értem őt :( Jóformán mindjárt szülsz, eddig nem mondta el nekik, aminek nyilván komoly oka volt, most meg már azt akarja, hogy jóformán premier plánba kövessék a szülést? Ez érthetetlen és abszurd.
2016. nov. 24. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!