Normális? Tovább lent
Figyelt kérdés
Holnap lesz 8 hete hogy császároztak.. Pár napig volt élénk piros színű vérzésem aztán inkább csak barna majd világosabb és most 2-3 napig semmi... Ma vagyis most láttam mert éreztem valamit hogy sötét barna kicsit alvadt darab is volt meg a vér árnyalatát láttam még a bugyin.. Egy ideje aggaszt hogy ennyi ideig tart de most megijedtem hogy valami nem okés hogy nincs pár napig aztán meg van és nem pecsételős.. Nőgyógyásznál még nem voltam 1 hét múlva kell mennem.
Valakinek hasonló volt esetleg? Vagy ez normális vagy van miért aggódnom?
2016. nov. 21. 21:56
1/7 anonim válasza:
Èn elmennek elobb a dokihoz. Tenyleg furcsa ez hogy verzel aztán meg nem. Lehet, h vmi nem ùgy zajlik, ahogyan kellene. Ne muljon az èleteden. Jobbulàst!
2/7 anonim válasza:
Esetleg nem a menstruációd lesz?
3/7 anonim válasza:
Szerintem is csak a menzeszed játszik...de persze azért menj el orvoshoz mielöbb.
4/7 A kérdező kommentje:
Jelentkezhet ilyen hamar a menzesz?!
2016. nov. 22. 15:57
5/7 anonim válasza:
4hónapja szültem császárral.Nekem 6 hétig volt a gyermekágyi vérzés,1 hét kimaradt kb,és megjött a bajom.azóta már beállt rendesen.énis azt hittem baj van,de visszamentem kontrollra,mlndtam neki,hogy akkor már újra megvolt majdnem2 hete,és mondta dokim ,hogy bizony megjött,és van akinek azis bizony hetekig eltarthat,hol erösebb-hol gyengébben.De azzal nem ártasz,ha megmutatod magad egy orvosnak.
6/7 anonim válasza:
9 héttel császár után nekem is megjött.
(#2)
7/7 anonim válasza:
szülés után 8. héten megjött nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!