A frontok tényleg befolyásolják a szülés beindulását? Valaki várja már a következő hetekben?
Orvosom szerint front csak akkor "indít", ha egyébként is indulna.
Egyébként durva hidegfrontkor szültem és konkrétan kihalt volt a szülészet.
Kérdeztem a szülésznőket, azt válaszolták, leginkább urban legend, hogy ilyenkor teltház van.
Tegnap pont vizsgálatra mentem a kórházba, telt ház volt a szülészeten. Egy kismama épp mellettem feküdt NST-n amikor nála is beindult a szülés. :)
mondanom sem kell hogy pár hete nálunk eszméletlen frontok vannak
én 37+3 hetes vagyok ma, jó pár napja nálam is vannak kemény jóslók. majd meglátjuk :)
Nekem több a jóslóm ilyenkor, de ennyi.
39+2 hkm
Én kedden szültem, éjszaka kezdett el szivárogni a magzatvíz.
Aznap éjjel, és reggelre teltház volt a szülészeten. Nem front, de állítólag akkor volt "szuperhold", ami sokaknak beindította a szülést.
36+3.hétre született a kislányom, hál istennek jó súllyal, 9/10-es apgárral, és jöhettünk is 3 nap múlva. Az okát nem tudjuk, hogy miért repedt meg ilyen korán a burok, nem tudok semmiféle fertőzésről, teljesen komplikáció mentes terhességről van szó, szóval lehet tényleg a hold hozta meg a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!