Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A frontok tényleg befolyásoljá...

A frontok tényleg befolyásolják a szülés beindulását? Valaki várja már a következő hetekben?

Figyelt kérdés
2016. nov. 19. 17:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Orvosom szerint front csak akkor "indít", ha egyébként is indulna.

Egyébként durva hidegfrontkor szültem és konkrétan kihalt volt a szülészet.

Kérdeztem a szülésznőket, azt válaszolták, leginkább urban legend, hogy ilyenkor teltház van.

2016. nov. 19. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Tegnap pont vizsgálatra mentem a kórházba, telt ház volt a szülészeten. Egy kismama épp mellettem feküdt NST-n amikor nála is beindult a szülés. :)

mondanom sem kell hogy pár hete nálunk eszméletlen frontok vannak

én 37+3 hetes vagyok ma, jó pár napja nálam is vannak kemény jóslók. majd meglátjuk :)

2016. nov. 19. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem több a jóslóm ilyenkor, de ennyi.

39+2 hkm

2016. nov. 19. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Az utóbbi hetekben jott tobb durva hideg-meleg front,plusz benyaltam 38 hetesen egy kalici virust is(allitolag a belek mozgasa is indithatja)ehhez kepest kiirt nap utan 2 nappal szultem ,kis orvosi rasegitessel indult a szülés.
2016. nov. 19. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Én kedden szültem, éjszaka kezdett el szivárogni a magzatvíz.

Aznap éjjel, és reggelre teltház volt a szülészeten. Nem front, de állítólag akkor volt "szuperhold", ami sokaknak beindította a szülést.

36+3.hétre született a kislányom, hál istennek jó súllyal, 9/10-es apgárral, és jöhettünk is 3 nap múlva. Az okát nem tudjuk, hogy miért repedt meg ilyen korán a burok, nem tudok semmiféle fertőzésről, teljesen komplikáció mentes terhességről van szó, szóval lehet tényleg a hold hozta meg a hatását.

2016. nov. 20. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem kettősfrontnál indult be a szülés a 39.héten! Sokan szültek akkor biztos köze volt hozzá.
2016. nov. 20. 17:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. nov. 20. 20:06
 8/8 Midorico válasza:
A front csak a frontérzékenyekre van hatással. Ez a szülésnésnél is így van. Én érzékeny vagyok és egy durva frontnál meg is szültem. Reggelre tele volt a szülészet.
2016. nov. 21. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!