Melyik szülés utáni betétet ajánlanátok amit a rossmannban lehet kapni és nem túl drága?
Nem a Tenára gondoltam hanem olcsóbbra ami pont szülés után jó az erősebb vérzésre. Rossmannban milyen van ami jó erre a célra, mi a pontos neve?
Nem vagyok ezekbe otthon mert én mindig tampont használtam, de szülés után ugye kifejezetten utána való betét kell.
Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem elég volt a sima éjszakai 5 cseppes Always betét. Nem vettem kimondott szülés utánit, ez is bőven jó volt. Egy duplacsomag fogyott el, utána eleg volt a tisztasági.
Bár nekem a menzeszem is kb 1-2 napig tart, kevés vérzéssel, nem tudom, van-e összefüggés.
Nekem is elég volt az Always éjszakai, dupla csomag, ami azt jelenti 2x7 db. Utána már vettem sima noname betétet. /Olcsót/
Nagyon jó volt. Szobatársaimnak is ilyen volt.
Egyébként 500 Ft volt az Always betét darabja a rossmannban.
4 hete szültem
Akkor ìgy 6. vàlaszolóként, tényleg a kérdésedre fogok vàlaszolni.
Facelle éjszakai betét. Első gyerekkel alwayst vettem, de most csak kb1000Ft ért làttam 10 db-osat,ez meg azt hiszem 390Ft/8-10db. Annyi, hogy ha jól emlékszem akkor pont a szàrnyatlant vettem,de azzal sem volt bajom. De van extra hosszú is 12db/450Ft-ért.
Meg a müller-nek van még jó sajàt betétje,most azt vettem többfélét.
Tangába is bele tudom helyezni?
Nem ilyen pici tangára gondoltam, hanem nagyobbra. Mert vannak nagyobbak nekem amiket pl. nem sajnálok és szélesebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!