Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházban amíg bent vagyunk...

A kórházban amíg bent vagyunk van lehetőség sminkelni?

Figyelt kérdés

Én nem járok kozmetikushoz, most se fogok menni amikor szülni fogok. Szemöldökömet is én saját magam szoktam megrajzolni csak alvásnál pl. lejöhet meg ilyenek. Valamint mivel festett fekete hajam van ezért nem akarok szőke szempillákkal se lenni.

Eléggé rutinos vagyok a sminkelésben, ha kell 15 perc alatt tetőtől talpig kifestem magamat, és ami ennyi időbe telik az nem szokott túl erős se lenni (mint ahogy általában). Tehát nem célom hogy túlzásba vigyem, de azért szeretném ha megoldható lenne valahogy ezekben a napokban is mert én nem vagyok ahhoz hozzászokva hogy ha emberek közt vagyok akkor ne úgy nézzek már ki mint mikor egyedül vagyok otthon...

Mikor meg beindul a szülés abban bízom hogy egy gyors sminkre lesz időm a fájások közben. :)

2016. nov. 18. 21:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Én is szoktam sminkelni, ha emberek közt vagyok, meg mások előtt nem szívesen mutatkozom szemüvegben. A kontaktlencsézés a kórházban is működött (éjszakára ki kell vennem), éssminkelni is tudtam volna, volt tükör a fürdőben, csak ott adtam fel, hogy az átkozott hormonok miatt a fejemről is szakadt a víz az első napokban, na mondom én ezért nem lenem ki magam (naponta négy pólót fogyasztottam, és úgy éreztem magam, mint aki egy szaunában csücsül).

Szerintem a lehetőség megvan a sminkelésre, hát tegyél be egy kis tükröt. Szülés előtt sajnos nem tudom, ez hogy működik, engem császároztak, ráadásul hajnalban indult a műsor itthon, nem volt időm kifesteni magam.

2016. nov. 19. 13:32
 22/34 anonim ***** válasza:
58%

Persze h van! Sminkelj nyugodtan! nem mosatják le. A körömlakkon néhol kiakadnak mert ha császár lesz akkor a pulzoxit egy olyan ujjra kell tenni amin nincs lakk. Egyébként ez sem igaz mert a lakkon géllakkon és még a műkörmön keresztül is érzékel, de legyen meg az akarat.

36hkm

diplomás ápoló

2016. nov. 19. 17:06
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Jaj. Tudod, azt írod, 15 perc alatt kész a sminked. Szerinted lesz 24 órából 15 perced, meg a hozzávalók, amiket viszel? Szóval gondold végig, mielőtt butaságot kérdezel.
2016. nov. 19. 20:03
 24/34 anonim ***** válasza:
68%
Örültem hogy élek nemhogy sminkelni amíg aludt a babám vagy elvitték aludtam aludtam örültem a pihinek (császáros) cicamosdás fésülés ennyit bírtam de kinek mi az igénye ha te így érzed jobbnak magad és lesz is erőd sminkelni hajrá
2016. nov. 19. 23:00
 25/34 anonim ***** válasza:
11%
Elèg ronda öehetsz ha smink nèlkül nem mersz emberek közè menni. De biztos vagy benne hogy egy ùjszülöttnek az a fontos hogy öszzekend rùzzsal? Nem bírod ki azt a pàr napot amíg bent vagy? Szegèny gyereket màr most sajnàlom....meg azt is hogy nem mindenkinek adatott meg az hogy ne kelljen festenie magàt a szèpsèghez...miattam tönkre menne az ipar...de hàla istennek nekem sosem volt rà szüksègem. 5 gyermekes anya.
2016. nov. 20. 15:22
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem azért mert smink nélkül nem lennék szép. Meg nem hibás a bőröm se, nem erről van szó. Hanem mondtam arról hogy fekete a hajam de világos a szempillám és nem mutat jól vele meg a világos szemöldök se.
2016. nov. 20. 16:08
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerited kit fog érdekelni hogy hogy nézel ki SENKIT
2016. nov. 20. 16:30
 28/34 anonim ***** válasza:
32%
Nem hiszem, ha beindul a szülés, a sminkeddel fogsz foglalkozni.. Ráadásul egész biztos, hogy el is fog kenődni, az szerintem rosszabb..
2016. nov. 21. 09:09
 29/34 anonim ***** válasza:
32%
Szülés/vajúdás közben után le se szartam h hogyan nézek ki,már az osztályon örültem hogy ki tudok menni wc re,kb 3 nap jutottam el oda h még kellene fésülködnöm,most 2 hónapos a manó,eddig egyszer volt rajtam spirál,parfümöt babamiatt nem használok,de ha te neked az lesz a legfontosabb akkor hajrá
2016. nov. 21. 14:21
 30/34 anonim ***** válasza:
80%

na, és akkor csodáloztok, hogy ellaposodik a kapcsolat, mikor ha megvan a baba, leadtok magatokból, nem mostok hajat, nem fésülködtök. Meddig tart feltenni egy spirált? 10mp??

Meg a ki nézi, senki válaszadónak... én nem azért sminkelek, hogy másnak tetszem, hanem, hogy magamnak. És ha nekem igényem van rá, ne mondja máér meg nekem senki, hogy ott nem lesz igényem... azt se értem a műszempilla mit zavar itt egyeseket, nyilván nem vajúdás közbe mentem el a kozmetikushoz, akkor meg miért baj, hogy odafigyeltem magamra, hogy konfortosan érezzem magam?! Kicsit átestetek a ló túlsó oldalára. Az, hpgy figyelni akarunk arra, hogy emberformánk legyen, nem azt jelenti, hogy a gyerekünket elhanyagoljuk!!! Nem is értem, honnan veszitek ezt. Engem pl. megdicsért egy csecsemős, hogy milyen csinos vagyok... és igen inkább szántam magamra 3 percet, hogy felöltözek, megfésülködjek, mint hogy kimentem volna emberek közé vagy akár tükörbe nézzek tej és vérfoltos, összeizzadt hálóingben. De persze, a gyereket hanyagoltam el. Okos!

2016. nov. 21. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!