A kórházban amíg bent vagyunk van lehetőség sminkelni?
Én nem járok kozmetikushoz, most se fogok menni amikor szülni fogok. Szemöldökömet is én saját magam szoktam megrajzolni csak alvásnál pl. lejöhet meg ilyenek. Valamint mivel festett fekete hajam van ezért nem akarok szőke szempillákkal se lenni.
Eléggé rutinos vagyok a sminkelésben, ha kell 15 perc alatt tetőtől talpig kifestem magamat, és ami ennyi időbe telik az nem szokott túl erős se lenni (mint ahogy általában). Tehát nem célom hogy túlzásba vigyem, de azért szeretném ha megoldható lenne valahogy ezekben a napokban is mert én nem vagyok ahhoz hozzászokva hogy ha emberek közt vagyok akkor ne úgy nézzek már ki mint mikor egyedül vagyok otthon...
Mikor meg beindul a szülés abban bízom hogy egy gyors sminkre lesz időm a fájások közben. :)
Én is szoktam sminkelni, ha emberek közt vagyok, meg mások előtt nem szívesen mutatkozom szemüvegben. A kontaktlencsézés a kórházban is működött (éjszakára ki kell vennem), éssminkelni is tudtam volna, volt tükör a fürdőben, csak ott adtam fel, hogy az átkozott hormonok miatt a fejemről is szakadt a víz az első napokban, na mondom én ezért nem lenem ki magam (naponta négy pólót fogyasztottam, és úgy éreztem magam, mint aki egy szaunában csücsül).
Szerintem a lehetőség megvan a sminkelésre, hát tegyél be egy kis tükröt. Szülés előtt sajnos nem tudom, ez hogy működik, engem császároztak, ráadásul hajnalban indult a műsor itthon, nem volt időm kifesteni magam.
Persze h van! Sminkelj nyugodtan! nem mosatják le. A körömlakkon néhol kiakadnak mert ha császár lesz akkor a pulzoxit egy olyan ujjra kell tenni amin nincs lakk. Egyébként ez sem igaz mert a lakkon géllakkon és még a műkörmön keresztül is érzékel, de legyen meg az akarat.
36hkm
diplomás ápoló
na, és akkor csodáloztok, hogy ellaposodik a kapcsolat, mikor ha megvan a baba, leadtok magatokból, nem mostok hajat, nem fésülködtök. Meddig tart feltenni egy spirált? 10mp??
Meg a ki nézi, senki válaszadónak... én nem azért sminkelek, hogy másnak tetszem, hanem, hogy magamnak. És ha nekem igényem van rá, ne mondja máér meg nekem senki, hogy ott nem lesz igényem... azt se értem a műszempilla mit zavar itt egyeseket, nyilván nem vajúdás közbe mentem el a kozmetikushoz, akkor meg miért baj, hogy odafigyeltem magamra, hogy konfortosan érezzem magam?! Kicsit átestetek a ló túlsó oldalára. Az, hpgy figyelni akarunk arra, hogy emberformánk legyen, nem azt jelenti, hogy a gyerekünket elhanyagoljuk!!! Nem is értem, honnan veszitek ezt. Engem pl. megdicsért egy csecsemős, hogy milyen csinos vagyok... és igen inkább szántam magamra 3 percet, hogy felöltözek, megfésülködjek, mint hogy kimentem volna emberek közé vagy akár tükörbe nézzek tej és vérfoltos, összeizzadt hálóingben. De persze, a gyereket hanyagoltam el. Okos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!