Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit kell bevinnem a kórházba?...

Noémi 192 kérdése:

Mit kell bevinnem a kórházba? Kapok valamilyen dolgot a kórházban? Pl. : cimis üveg, vagy pelenka?

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen változó kórházanként, ott érdeklődj, ahol szülni fogsz!
2016. nov. 18. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Így van, helyben érdeklődj. De legtöbb helyen nagyjából semmivel ne számolj sőt. Ahol en szültem, be kellett adni egy adott mennyiségű pelenkat és egy csomag popsitörlőt. Mondjuk cumisüveget azt adtak (sajnos nálam szükséges lett, mert egy csepp tejem nem lett harmadik napra sem)
2016. nov. 18. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

A szegedi Női Klinikán pl. nem kell beadni se pelenkát, se popsitörlőt. Én vittem mindkettőt és azt használtuk, de adnak is, ha kérsz. Ruha a babának csak hazavitelhez kellett, nem is lehetnek másban, mint az ottani ruha. (Karmolás elleni kesztyűt azért vittem, meg cérnasapit is.) Szülni kórházi hálóingben szülnek a nők, utána sajátba átöltözik mindenki. Ha vannak szoptatási terveid, a cumisüveget egyelőre felejtsd el, ha pótlás kell, azt jobb pohárból adni.

Érdeklődj ott, ahol szülni fogsz és ha mód van rá, az is hasznos, ha elmész szülésfelkészítő kórházlátogatásra.

2016. nov. 18. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Szent Imre kórházban szültem,Budapesten. Mindent vinni kellett kivéve a babaruhát,azt ott minden fürdetés után kapott tisztát. :) (cumisüveg is van,ha arra kerülne a sor)
2016. nov. 18. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Kórházanként változó,két küldönböző kórházban szültem,egyiknél sem kellett vinni semmit,csak ami nekem kellett. Pelenka,babaruha is volt.
2016. nov. 18. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk kellett vinni pelust, popsitörlőt, popsikenőcsöt.

Rucit mindig ők adtak rá, ezen felül én vittem neki egy cumisüveget, bár kapott bent, de egy nem volt elég. És cumit.

2016. nov. 20. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!