Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyházán dr. Seres Andrea...

Nyíregyházán dr. Seres Andrea a választott orvosom. Én bízom benne. Mennyi nála egy szülés? Milyen a tapasztalat vele kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 18:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nem tudom róla SEMMI JÓT mondani! Amikor először találkoztam vele egy ismerős ajánlotta, és nagyon kedves is volt az utolsó filléremig! Ez egykisebb műtéti beavatkozás volt, természetes, hogy fizettem. Ezután úgy döntöttem hozzá megyek rákszűrésre is. A magánrendelőben nagyon kedves volt, sőt...aztán pár hónppal később akadt egy kis női problémám, és éppen nem volt pénzem a magánrendelésre..gondoltam kérek időpontot a kórházi rendelőbe úgy, hogy hozzá kerüljek. Nem ismert meg, vagy ha igen, akkor az csak még jobban minősíti, milyen pénzéhes senkiházi ember is ő....úgy beszélt velem, mint egy utolsó útszélivel, megalázott emberileg, és szó szerint dúrva volt maga a vizsgálat is! Hozzáteszem, egy olyan hétköznapi betegséggel fordultam orvoshoz, amit bárhol összeszedhet az ember. Ezután soha senkinek nem ajánlom! Sőt, akit csak lehet, lebeszélek róla! A kolléganőmnek nem volt fogadott orvosa, és vesztére a Seres ügyeletében került a szülőszobára......nem volt benne köszönet! Összegezve: Ő az élő példa arra, ha valaki kedves veled az utolsó filléredig, és jó orvos akkor, amikor semmi gond nincs a terhességed és szülésed körül!
2012. máj. 30. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó,pökhendi, bekébzelt, arogáns perszóna. Minősíthetetlen. Csak jobb női orvosok vannak Tőle!
2013. szept. 5. 01:04
 13/15 anonim ***** válasza:
bunkó paraszt az a nő (mint most az én hozzászólásom), de IGAZ!
2013. okt. 23. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Jujj, jó régi,de reagálok rá :) Én 1x ügyeletben fogtam ki. Amúgy is inkább meghaltam volna,minthogy ügyeletre kelljen menni, de muszáj volt. Szóltam, h van saját dokim,de nem érem el, felszóltak neki. Majd lejött kb egy óra múlva( az asszisztens mondta neki,h nemsürgős szte, ne siessen---ez is milyen máááár????). Hallomásból ismertem, mikor megláttam azt hittem, h nekem itt befellegzett..-de nem...normális volt és kedves is sztem, pozitív csalódás volt nekem.Mondjuk lehet, hogy tudta, hogy van saját dokim, aztán gondolom nem akarta,hogy panaszkodjak neki. Vagy nem tudom. Mindenesetre nekem ennyi a tapasztalatom vele :)
2015. jan. 31. 22:17
 15/15 anonim válasza:
Ha valaki egyszer akar elmenni nőgyógyászhoz, akkor jó. Az első alkalommal nagyon kedves volt, nyugtatott stb. Akkor voltam életemben először nőgyógyásznál... na de a következő alkalom már egy rémálom volt. Lekezelő volt és tenyérbemászó egyszerre. Kb. mintha vigyorogva döfné belém a kést valaki. Köszönöm szépen, ebből nem kérek, és másoknak sem ajánlom... Jelzem mindkét vizsgálat a magánrendelőjében volt, tehát még anyagilag is lehúzott, miközben megalázott.
2016. okt. 13. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!