Nyíregyházán dr. Seres Andrea a választott orvosom. Én bízom benne. Mennyi nála egy szülés? Milyen a tapasztalat vele kapcsolatosan?
Üdv! Én is szeretnék a doktornő védelmére kelni, ugyanis nála született a kislányom. Mindig a rendelkezésemre állt, bármit meg lehetett vele beszélni, nyugodtan és örömmel mentem minden terhegondozásra (egyébként a legolcsóbb dokik közé tartozik, de nem ezért választottam).
Császárral született baba, a műtét alatt végig nyugodt voltam és biztonságban éreztem magam, hiszen látszott, hogy tudja mit csinál, műtét után napi szinten követte a lábadozásomat.
Minden további gyermekemet a doktornőnél szeretném szülni, és mindenkinek csak ajánlani tudom, aki nem akar nagyüzemi módra szülni.
Én is nagyon ajánlom Dr. Seres Andreát. Kiváló orvos,lelkiismeretes,kedves,aranyos,nekem ott van a topon. Nagyon szeretem,megvagyok vele elégedve,végig törödöt velem és a babámmal. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
És a legjobbakat kívánom neki az életében én is,és munkájában további sikereket!
Kata
Kedves utolsó hozzászóló és kérdező!
Én is a doktornőnél akarok szülni, remélem jol választottam. Eddig én is nagyon meg vagyok vele elégedve, remélem így is marad.
Több mint 2 éve járok Dr Seres Andrea doktornőhöz. A mai nap folyamán rátelefonáltam a munkahelyemről, hogy időpontot kérjek a hugom számára. A telefonbeszélgetés menete:
Jó napot kívánok! XY vagyok és azért keresem doktornőt, hogy tudna elmenni a hugom hozzád? Véletlenül letegeztem.( Tudom nyelvtanilag helytelen ez a kérdés, de a munkahelyemről nem nagyon tudok telefonálni, gyorsan elakartam intézni és bele kavarodtam) Erre ő, hogy mit képzelek én magamról, mikor mondta ő nekem, hogy tegezhetem, tudtommal magázódunk. Erre én elnézést kértem. Nem hiszem, hogy tiszteletlen lettem volna, sőt soha az életben nem bántottam meg senkit. Felnőtt-férjnél lévő nő vagyok, mindennapi gondokkal.
De ez annyira rosszul esett, így ezért döntöttem, hogy megosztom a külvilággal. Én is tisztelettel fordulok a főnökömhoz, mert tőle kapom a fizetésemet, szerintem a doktornőnek is ugyanígy kellene viselkednie, mert ő a páciensekből él. Mondhatja bárki, hogy rossz napja volt, de egy dolgozó egy munkahelyen sose mondhatja azt, hogy rossz napja van és most úgy beszélek a főnökkel ahogy akarok.
Remélem a többieknek nagyobb sikere lesz nála.
Ennek hatására úgy döntöttem, hogy orvost váltok,amíg még nem vállalok babát.
Szia!
Ilyet már én is hallottam, hogy valaki véletlenül mint te is , letegezte és írtóra dühös lett.
Én is nála szültem de a másodikat már nem nála fogom az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!