Ha szülés közben nagyon félek akkor lehet baj? Az orvosok mit szólnak olyankor?
Egy butaság hogy egyiknek nem fáj úgy mint a másiknak. Szerintem mindenkinek ugyanúgy fáj. Csak valaki nem bírja befogni a száját, valaki meg bebírja.
Utolsó: 28 órát vajúdtam 3-4 perces fájásokkal, 0 alvással, oxitocinnal, kézzel tágítással, mégis csendben voltam.
A kisebbségi aki meg bejött megszülni a 7 gyermekét, az meg 2 óra alatt.elátkozta az összes férfi f@..szát!
Szerintem kár ezen vitatkozni.
Mindenki, máshogy éli meg a fájdalmat. Van aki igenis érzékenyebb, nehezebben tűri a fájdalmat és vannak, akik tök jól viselik. Utóbbival lehet menőzni, de teljesen felesleges, kb. olyan, mint amikor suliban az volt a legmenőbb, aki a leggyorsabban futott tesin, 12 évesen…
Ha valakinek jól esik kiabálni, szíve joga, ha az orvos vagy szülésnő szakmailag úgy látja, hogy ettől nagyon kifárad, akkor meg lehet kérni, hogy emiatt mérsékelje, mert magával cseszik ki, de ennyi.
# 13 „az ügyeletes orvos rákiabált a nőre:
"Mikor befelé rakták akkor nem ordított így, úgyhogy fogja be a száját, mert nem lesz ereje megszülni!! "
Nagyot nevettünk.”
Ez a te szegénységi bizonyítványod, hogy ezen röhögsz. Az orvos etikátlan, minden emberileg, mind szakmailag a béka segge alatt lehet. Ezt a modort nem engedhetné meg magának. Gondolom te is furin néznél, ha a bankban vagy a boltban a pénztáros ilyen stílusban szólna hozzád, na kb. az orvos is ugyanannyira a munkahelyén van és pácienst lát el.
Én azt mondom hogy itt sem minden fekete vagy fehér.Amikor a másodikat szültem(indított volt)ugyanakkor indították egy másik nőnek.Két óra vajudás után 20 perc különbséggel szültünk.Én is adtam ki hangot nyögtem stb.De ő olyan ordibálást vágott le az elejétől a végéig hogy a tőle húsz méterre lévő szülőszobában egymás hangját alig hallottuk a férjemmel.Kitoláskor olyan hisztit vágott hogy le kellett fogni mert le akart ugrani az ágyról.Az én kislányom akkor megszületett a róla készített videón végig hallható aláfestő zeneként a masik kismama ordibálása.
Ez má szerintem is túlzas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!