Szerintetek normális igy menstruálni?
Figyelt kérdés
Augusztus elején szültem.Sajnos saját hibámon kivül nem tudok szoptatni.6.hét után megjött a menstruációm,elég sokáig(2hét) tartott.Utána mentem vissza nődokimhoz aki felirt fogamzás gátlót,de minden rendben volt,nem mondott semmit,ami bajra utalna.Utána pecsételő barnázgatás volt menzesz után,most még van egy hét a gyogyszerböl de barnázok kicsit.baj lehet?(császáros voltam) baba élete mult rajt.2016. nov. 14. 21:51
1/4 anonim válasza:
A fogamzásgátló első pár (max 3.) hónapjába még belefér egy kis össze-vissza vérezgetés, barnázás. Ennek elméletileg a beteg tájékoztatóban is benne kellene lenni. Akkor kell orvoshoz fordulni ha három hónap után sem múlik el.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2016. nov. 14. 22:34
3/4 anonim válasza:
Én is gyógyszert szedek. Nekem a baba egy hónapos korára apadt el teljesen a tejem, így a 6 hetesen kontrollon már írattam fogamzásgátlót. Az első két levélnél volt köztivértzésem, azóta semmi. De ez baba előtt ugyan így volt, többször szedtem fogamzásgátlót szünetekkel, volt, hogy az egész első levelet végigpecsételtem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Már elis múlt.Hirtelen nagyon bepánikoltam ,nem e valmi baj vam.De megnyugtattatok.
2016. nov. 15. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!