Mennyire véreztetek szülés után?
nagyon. egy nap 4-5 óriási betét min. és kb. 65 hétig, még utána is véreztem 1-2 étig, de csak mutatóban.
2010. ápr. 29. 07:36
Szerintem az előző 6 hetet akart írni..
Én közvetlen szülés után még a kórházban 5 napig nagyon véreztem..Az egész 6 hétig tartott..az első 2-3 hétig mensi szerű vérzés volt,és a köv. 3 hét pedig gyengébb..majd a végefelé már csak pár csepp..
2010. ápr. 29. 07:42
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek szükség lesz tena lady extra betétre?Mert ahogy láttam nagyon óriás
én olyan extra tenát használtam egy ideig, aztán meg éjszakai betétet. Én vennék egy csomag tenát, de láttam itt már olyat, ami bugyival együtt van, Tena Paints a neve, vagy valami hasonló. ezen az oldalon ajánlotta valaki, ami együtt van ilyen hálós bugyival. Ja, amúgy nekem ez a hálós bugyi bejött, sokkal jobban tarta azt a nagy betétet, mint a bugyi. Gyógyszertárban, gyógyászati segéde. boltban lehet kapni.
2010. ápr. 29. 08:24
Én június elején szülök, vettem Tena Lady extra betétet egy csomaggal (licitálós weboldalon, féláron!), plusz vettem a boltban Always éjszakai betétet is 2 csomaggal. Nekem ezt javasolták. Utólag mikor majd csökken a vérzés, akkor eldől, hogy milyen kell még. De azt mondják, hogy 2-3 héttel szülés utánra már elég a normál betét is. De szerintem ezt is szervezete válogatja.
2010. ápr. 29. 08:34
Szia!Én is Tena Lady extrát vettem és szerintem fog is kelleni akkora!De inkább legyen nagyobb,mint 10 prcenként kelljen rohangálni a WC-be!Aztán majd meglátjuk,ha soknak találom,majd marad az éjszakai betét!De ahogy itt olvasom,kelleni fog a nagy...Üdv:29 hetes kismama
2010. ápr. 29. 08:47
7/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor én is tena ladyt veszek meg külön pár db hálós bugyit.Köszönöm a válaszokat:-))
Hát nálunk csak ha természetesen szülsz kell a nagy. a császárosok valami csövet kapnak a hüvelybe, amin keresztül egy üvegbe folyik a vér. Meg sok oxitocin, ami segíti a méhet összehúzni.
1. természetes szülés volt. Az első pár napban óránként cseréltem a TENA EXTRA méretű. Alig fért el a bugyimban :-D, utána éjszakai betétet használtam még 2 hétig.
2. császár volt komplikációk miatt.
Az első két nap ebbe az üvegbe folyt a vér, utána már csak normál betét kellett. A Tenákat amit vettem, eladtam még a kórházban az egyik kismamának :-)
2010. ápr. 29. 09:11
első 2 napban eléggé, de az sem volt vészes. Vattát kellett használnom de a síma always elég lett volna. Utána olcsó bóvli betétet használtam, alig véreztem valamit. Az always éjszakai is óriási volt, nem is használtam el őket. Viszont pecsételtem elég sokáig, kb. 5 hétig.
(A)
2010. ápr. 29. 10:59
Én 3 napig használtam Tena Lady extrát, majd a Tena Lady normált pár napig és utána Always éjszakait (nálunk a Wolfban lehet venni darabra (Győr)). Mag kell mondjam, hogy az extra után a normál megváltás volt a gátsebemnek, és a normál után pedig mikor kevesebb lett a vérzés az Allways tűnt megváltásnak.
2010. ápr. 29. 11:56
Kapcsolódó kérdések: