Hamarosan eljön az időnk, ha mentőt hivunk, mert elfolyik a magzatviz, akkor a férjem jöhet velem a mentővel? 37hetes km
A cuucokat készítsétek össze inkább hamarabb. Zuhanyozás szerintem belefér.
És a Férjed természetesen mehet Veled a mentővel.
Könnyű szülést Neked! :)
nem kell ráparázni, nem kell ráparázni... És mi van, ha a kifolyó víz kisodorja magűval a köldökzsinórt a hüvelybe, a baba elé, aztán anyuka feláll, és a baba rászorul a zsinórra?
Oxigénhiányos baba van, az van.
Én igazán nem voltam egy parázós kismama a terhesség alatt. nem féltem hogy az Elevittől óriásbébim lesz (nem lett), hogy a szex ártani fog, hogy a lázcsillapítótól, antibiotikumtól három füle nő stb. De komolyan vettem, amit a védőnőm mondott, hogy ha előbb a víz megy el, akkor lefeküdni és mentőt hívni. Amíg feküdtem, a férjem kapkodta össze a cuccokat egy lista alapján, amit előzőleg állítottam össze.
A férjem is velem jöhetett, természetesen. Ő hozta a bőröndöt meg az irataimat.
Tök felesleges lett volna odahaza lezuhanyozni, mert felvétel, vizsgálat, és borotválás után ez volt az első, amire a szülészeten megkértek.
Így van, ha már be van illeszkedve. Na de mikor illeszkedik be, ezt mindenki tudja? Nekem pl a 36. héten még nem volt beilleszkedve, amikor elfolyt a vizem. Sőt, 10 centire nyitva voltam már a vajúdás végén, és még akkor sem volt beilleszkedve.
Inkább ne kockáztassa a kismama egy zuhanyzásért a gyermeke életét, én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!