Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan menstruacio?

Szules utan menstruacio?

Figyelt kérdés

Nektek hogy alakult? Augusztus vege fele kezdett el megjonni (ekkor mar majdnem 7 honapos volt a babam), de soha nem volt igazan eros azota. Csak pecsetelo egesz nap, vagy fel napig rendes verzes, aztan semmi. Neha abbamarad 1-2 napig, de augusztus vege ota korulbelul mindennap megjon, de csak par orara, vagy pecsetelo. Nektek volt ilyen? Orvoshoz holnap kerek idopontot.

Szoptatok, bar mar csak napi 2x, es fogamzasgatlot szedek.

2016. nov. 6. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Én szoptatok, mégis megjött a lányom 11 hetes korában :( (Szülés után 7 hétig véreztem, rá 4 hétre mensi...)

Olyan 36-nem napos az "új" ciklusom a szülés előtti 28 nap helyett.

Nem szedek fogamzásgátlót.

2016. nov. 6. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
36-40 napos... Bocsi.
2016. nov. 6. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:
En szules utan 3 hetig vereztem, aztan mikor 8 hetes volt a kislanyom akkor elkezdtem szedni a fogamzasgatlot, es akkor egyszer megjott 1 hetig. Aztan a kislanyom 6,5 honapos koraig semmi, de azota szinte minden egyes nap (1-2 nap kivetelevel) verzek minimalisan. :/
2016. nov. 6. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Kizárólagos szoptatás mellett, szülés után 9 héttel jött meg. Ahogy korábban, 27-28 naposak a ciklusaim, annyi változott, hogy azóta kevésbé görcsölök.

A helyedben már rég elmentem volna orvoshoz.

2016. nov. 6. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyógyszertől van. Viszont menj dokihoz, mert ha a gyógyszer mellett ennyit vérezgetsz az azt jelenti, hogy màr nem biztos hogy véd a teherbeeséstől. De a doki megmondja.

Nalam emiatt volt.

2016. nov. 6. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!