Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mióta meddő vagyok a párom...

Mióta meddő vagyok a párom megőrült. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 gyermekünk van, mind császár volt, orvosilag is indokolt volt az elkötés, plusz megbeszéltük, egyikünk sem akart több gyereket. Ennek 3 éve, azóta valami nem stimmel vele. Szinte láncdohányos lett, dührohamai vannak, gyakran kocsmázik, kimarad éjszakára, ilyenkor nem veszi fel a telefont sem. Itthon nem hajlandó semmit csinálni, fekszik az ágyban, nyomkodja a tabot. A melóhelyén felmondott, most 4 órában a szomszédban "dolgozik". Minden nap hallgatom, hogy akar gyereket, csináljunk gyereket, kiköttetlek, meg ehhez hasonlók. Az elkötés óta van, hogy pár napot késik, ilyenkor célozgat, hogy ikreink lesznek, meg hasonlók.

Én nem gondoltam meg magam, nem akarok több gyereket, meg veszélyes lenne, mert a méhem már nincs olyan állapotban. Ezt a párom is tudja. Tiszta pillanatában meg is érti, de amúgy meg elviselhetetlen, amit művel.

Szerintetek mi ez? Mit tehetnék? Olyannyira elviselhetetlen, hogy azon gondolkozom, jobb lenne külön.

Ti hogy látjátok?

Én jól átgondoltam, volt rá 6 hónapunk, átbeszéltük, ő is ezt tartotta helyesnek, sosem mondott mást.

Nem arról van szó, hogy hirtelen felindulásból elköttettem magam a tudta nélkül....úgy megérteném.

2016. nov. 6. 19:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Hány éves ez a jó ember??
2016. nov. 6. 19:35
 2/19 A kérdező kommentje:
44 éves.
2016. nov. 6. 19:38
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Kapuzárási pánikja van esetleg?
2016. nov. 6. 19:43
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Hűű... És előtte odaadó, rendes ember volt?? Egyszerűen számomra hihetetlen,h ilyen ok miatt ilyen irányba változzon vki. Mert ha ennyire szeretne még gyereket, akkor azért az lenne logikus,h a meglévő 4gyel tölti minden idejét, mindent megtesz értük. Különben miért szeretne egyáltalán gyereket még?? Melyik részét élvezi? Nem lehet,h teljesen más áll a háttérben? És csak mond neked vmi indokot, amire nem lehet mit mondani, amivel nem tudsz vitatkozni. Vagy esetleg nem volt a férjed családjában hasonló tüneteket produkáló mentális betegség?
2016. nov. 6. 19:44
 5/19 A kérdező kommentje:
Előtte normális volt. Sokat foglalkozik velük hétvégén, hétközben csak arra van idő, hogy fürdés, vacsi, alvás, későn érünk haza. Csak szeretné....imádta, hogy terhes vagyok, imádott fürdetni, pelenkázni, tolni a babakocsit. Most, hogy már önállóak ezen a téren, hiányzik neki. Megértem, sokszor nekem is hiányzik, de tudom, hogy jól döntöttem, mert a 4.-nél sok komplikáció volt, majdnem belehaltunk én is és a baba is. Nem volt ilyen jellegű probléma a családban, artzheimer volt csak, az is a mamájánál.
2016. nov. 6. 19:55
 6/19 A kérdező kommentje:
Kapuzárási pánik? Nem csajozik. Nincs kedve a szexhez sem, sem velem, sem mással. 2 nő is felkínálkozott neki az utóbbi időben, mindkettőt elhajtotta, ezekt ő maga mondta el.
2016. nov. 6. 19:57
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
A ferjed orvosi eset.
2016. nov. 6. 20:16
 8/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem csak nőzésben nyilvánulhat meg a kapuzárás! Hanem ebben is,amit írsz!

Lezárult a babázós korszak,végleg! Talán ez viseli meg! Hisz ha lenne kicsi,akkor ugye még fiatalok vagytok,még messze van az "öregség".

2016. nov. 6. 20:27
 9/19 anonim ***** válasza:
33%
nem normális ez a viselkedés... az én apám 49 éves és nagyapa...
2016. nov. 6. 20:55
 10/19 A kérdező kommentje:
Neki is van unokája, 1 éves. 17 volt, mikor a lánya született abból a kapcsolatából, így szerintem simán kielégíthetné, de ő sajátra vágyik.
2016. nov. 6. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!