Ti is megharagudnátok ezért a legjobb barátnőtökre?
Szerintem ezért ne haragudj meg rá!
Szerintem is lehet,hogy "elveszett" az üzeneted a többi között!
Keresd telefonon,vagy személyesen!
Én három gyereket szültem, igaz hogy szülés után nem volt kedvem senkinek sem írni, sem beszélni, de a férjemet megkértem hogy akik fontosak nekem, így a barátnőmet ő hívta fel, hogy megvan a baba, jól vagyunk, majd keresem.
Szerintem ennyi elvárható, a legjobb baráttól.
Nekem a legjobb baratnom (20on eves baratsag) az elsok kozott volt akinek elujsagoltam,hogy megszuletett a pici.eleve mindenrol tudott.reggel mikor a csaszarra keszitettek is tudositottam,O pedig otthon izgult ertunk.tartotta bennem a lelket,mert apa akkor meg nem lehetett bent velem es rettentoen feltem.
Mikor kitoltak az orzobe,beszeltem Anyukammal,aztan irtam baratnomnek,hogy minden rendben,tul vagyunk rajt.
Utana is minden nap beszeltunk,be is jott hozzank.
Ha legjobb baratno,akkor hiaba vesz el az uzenet,akkor is eszebe jut....
De tegy egy probat,hivd fel.ha szerdan szult,mar van olyan allapotban,hogy felvegye,foleg ha neten meg posztolgat.
Utolsóval értek egyet. Olyan nincs, hogy elveszik az üzenet, ha legjobb barátnőről van szó, akivel előtte napi szinten beszélgettetek, sőt, még éjszaka is hívogatott.
És ha facebook-ra posztolgatni van ideje, energiája, akkor a legjobb barátnőjének írni egy üzenetet is legyen.
De még azért ne add egyből másnak a cuccokat, adj neki egy kis időt, hátha jelentkezik.
Barátnőm mikor terhes volt gyakran kért tanácsot,mert nekem már 2 gyerekem van.Amikor elment a nyákdugója is felhivott.
Másnap délelőtt a férje hivott,hogy meg van a baba,minden oké.Császár volt,a telefonja kint maradt a férjénél,és ő értesítette a családdal együtt engem is.
Szóval igen,rosszul esne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!