Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magzatvíz szivárgás? Voltam...

Magzatvíz szivárgás? Voltam pisilni, kivettem a tisztaságit mert volt rajta folyás. Nem raktam be másikat! Mentem pár kört a szobába és éreztem hogy valami kicsurrant belőlem, volt sima folyadék is meg váladék a bugyimon! 35hkm

Figyelt kérdés
Vagy csak inkontencia?Ami van volt is nálam de ha a pisi végén felgugolok és nyomok még úgy kijön a maradék vizelet.De most nem erőlködtem nem guggoltam h kiürüljek teljesen!
2016. okt. 29. 18:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Vizes folyás is lehet simán.

Ha magzatvíz, akkor több is fog jönni, de senki itt nem tapasztalja pontosan azt, amit Te.

Ha bizonytalan vagy, és az megnyugtat, menjetek be.

NEkem egyik szülésemnél volt ilyen, hogy mondtam szerintem szivárog a víz. Nekem wc-zés után jött, mikor mindent kitöröltem és előre dőltem, még jött egy kis színtelen szagtalan cucc.

Bementünk, megvizsgáltak. AZt mondták nem az, de akkor háton fekve vizsgáltak. Adtak egy kontrollcsíkot, ami ha zöldre változik, az vizet jelent.

Hazamentünk. Megint wc, előre dőlök, megint jön. Belemártottam egy csíkot, szép zöld lett.

De én akkor azt mondtam, hogy nem megyek sehová, amíg nincsenek fájások.

2 nap múlva beindult a szülésem fájásokkal, reggel egy 10-20 cm átmérőjű tócsa lett alattam, akkor indultunk befelé.

Igaz, én akkor nem a 35. héten voltam, hanem a 39-en (most én is ott vagyok. :)

2016. okt. 29. 21:05
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi!Utolsó grat!:)

Nem megyek sehova én sem mert csak rémeket láttam!Nem hiszem h mvíz mivel írtam azt is h ennek vizelet szaga volt!

2016. okt. 29. 23:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálam is, normális az ilyen folyás....a magzatvíz elfolyás azért távol van ettől...nem kell ráparázni

31hkm

2016. okt. 29. 23:12
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak vizes folyas..egyebkent en eddig ketszer szultem,egyszer sem folyt el a magzatviz...fajasok,es mketszer doki repesztett burkot a kórházban.
2016. okt. 29. 23:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél olyan betétet ami jelzi, ha a magzatvíz szivárog. Annál biztosabban senki sem tud mondani.
2016. okt. 30. 00:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá.Mekkora kiszerelésben lehet kapni?
2016. okt. 30. 00:31
 17/19 A kérdező kommentje:

Ja éa hol?Gyógyszertár?+még?

Olvastam lakmusz papírról is...de az pl hogyan mutatja a szivárgást?mi alapján mér?én csak kémia órán találkoztam vele de ugye azt savasság mérőnek használtuk és volt róla ábra melyik színnél milyen a kémhatás...

2016. okt. 30. 00:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Úgy tudom talán dm-ben és rossmanban is van, meg talán gyógyszertárban. Bocsánat, de én nem használtam, csak olvastam róla. Én vidéken lakom, se dm, se rossman, így konkrétat nem tudok.

Ezt most találtam: [link]

Kicsit drága a 3db, de lehet megéri. :/

2016. okt. 30. 22:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi!ezt néztem én is...
2016. okt. 31. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!