Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet olyat hogy szülés...

Lehet olyat hogy szülés másnapján hazaengedjenek?

Figyelt kérdés
Egy gyermekem van, őt nem Magyarorszàgon szültem. Most itthon vagyok, 16 hetes terhes vagyok. Kint màr szülés màsnapjàn hazaengedtek a babàval. Itthon is van erre lehetőség? Én meg fogok őrülni ha napokig bent kell feküdnöm 6 màsik nővel egy szobàban..

2016. okt. 29. 18:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Kedves kerdező 5 válaszoló vagyok.

Ha tudni akarod nekem itthon volt a 1,5 évesem apával. Azért telefonoztam mert ha nem teszem megölt volna az ideg mi van vele, de persze nyilván én csak egy rosszindulatú ember vagyok aki amikor meglátogatta a lánya a kórházba elbőgte magát a gyerekkel együtt úgy hiányoztunk egymásnak.

De gondolom ez a variació eszedbe sem jutott csak hogy te nem birsz ki 3 napot.....

2016. okt. 30. 06:48
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Az a baj hogy a sárgaság pl nem jelentkezik egyből. Ráadásul, van hogy nem olyan feltünő és csak vérvétellel derül ki hogy gebasz van. Ha besárgul és kezelés kell neki, nem viheted vissza, menni kell a legközelebbi kórház gyermek osztályára, az meg még rosszabb sztem.... (Nem tudom külföldön hogy megy, de itt még azt is el tudom képzelni, hogy "nevelő célzattal" elküldenek hogy nincs hely, vagy ilyesmi, és hagyhatod ott a picit, vagy ülhetsz három napot egy padon a váróban, szoptatni bemehetsz...)

A kérdésedre válaszolva igen hazamehettek, de megéri kockáztatni?

Félre ne értsd nem ítéllek el, én is szenvedtem, én is úgy voltam hogy megyek haza, otthon volt a két évesem, de meggyőztek... minden éjszaka bőgtem, hálistennek a tejemre ez nem volt hatással.

2016. nov. 1. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Jézusom! Hát ezért ilyenek a mai gyerekek. Anyuka a saját egészségét kockáztatva rohanna haza, csak mert a másik kölök hisztis. Ha meg apukában nem bízik, hogy el tudja látni, akkor minek szül neki még egy gyereket?! Hát gratulálok az ilyen felfogásúaknak.
2016. dec. 29. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!