Terhesség után mennyire lett csíkos a hasatok? A bőr esetleg lóg rajta?
Semennyire nem lett csíkos, ugyanakkora, mint volt. Pár hét alatt szépen visszahúzódott, pedig 16 kg-t híztam.
Genetika? Amikor tiniként hirtelen megnyúltam, tiszta csík lett a csípőm meg a combom, szerencsére mára csak halványan, fényben látszik...
Szintén csíkos!
Az elejétől kezdve kentem a bőröm a babolajtól kezdve a gyógyszertáti krémig, a legmárkásabbal stb., olyan csúnya a hasam, hogy azt hiszem soha többet nem veszek bikinit, az egész szétrepedt, még a köldököm fölött is, és persze most lóg rajt a bőr, még igy két éve elteltével is. A lányom is 4 kg fölött született, hatalmas volt a hasam is. Hát sajna ez van, ez genetika.
Ja és a 33-34. hétig, gyönyörű volt a bőröm, akkor megadta magát és egy hét sem telt bele már szét is repedezett teljesen.
Ez genetika.
En a totalis egeszsegtelen eletmodomat csereltem le egeszsegesre amikor megtudtam, hogy babat varok.
2 targyalas kozott valamit csak bekaptam es elszivtam egy cigit es rengeteg kavet es energiaitalt fogyasztottam.
Utanna no cigi, no cukor, no pizza vagy sultkrumpli.
Jottek a salatak a fozelek felek es parolt csirkemellek.
A kiindulastol a szulesik 0.5 kilot hiztam (a 20. heten -10nel voltam).
A hasam csikos es log!!(a ferjemmel csak ugy hivjuk a hasamat, hogy csungohasu malacka)A labaimon elpattak az erek. Kentem vegig a terhesseg alatt tobb fele erre valo kremmel es olajjal.Vegig tornaztam a terhessget az elso perctol kezdve.Nem csak en talaltam ki, hogy mit csinaljak.Segitsegemre volt benne egy gyogytornasz holgy is, aki anyukam koleganoje.
Eleg nagy hasam volt, pedig a babam csak 3380g volt.
A csipom most olyan mintha vagy 200 kilos lennek.
Azt mondtak, hogy a csontok vissza allnak maguktol.
Nem vagyok ketsegbe esve annyira, mert meg csak 2.5 honapos a babam, de remelem vissza all, mert a nadragjaim nagyon faszulnek a fenekemen, pedig semmit nem hiztam.
Kirepedt és lóg :(
Nem híztam, kentem rendesen, hasleszorítót is hordtam. Genetika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!