Érdemes fogadott dokit választani vagy sem?
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 16:03
11/13 anonim válasza:
Én fogadtam és nem bántam meg. Nagyon rendes volt a doki végig és a szülésnél is nagyon kedves és emberséges volt. Ami a pénzt illeti, ha nem jött volna be, nyilván nem kap semmit, mert nyilván utólag fizettem neki. Az hogy magánba jártam hozzá az én döntésem volt. Az elején közölte, hogy elvállal, de csak úgy. Akkor mondhattam volna nyugodtan nemet választhattam volna valakit az sztk rendelésről, de mivel ismerte a kórelőzményemet (meddőségi kezelés, hormon gondok) ezért mindenképp őt szerettem volna dokimnak. Ha majd jön a kis tesó akkor is őt fogjuk felkérni.
12/13 anonim válasza:
Igazából nekem nem a szülés miatt fontos az orvos hanem a terhesgondozás miatt.Biztonságérzetet ad ha problémám hívhatom és megnéz.
Első babával 7 hetesen bementem vérzéssel a kórházba reggel 7kor.Fél 12re végeztem is...Konkrétan mindenki tojt rá hogy panaszom van.Innentől nem kérdés h legyen e dokim.
13/13 anonim válasza:
Mindenképpen! Sajnos a mai világban nagyon ritka h normálisan bánjanak veled alapból a szülésnél. Egy nő olyankor nagyon kiszolgáltatott helyzetben van, nem mindegy h bánnak vele! Én fogadtam, nem bántam meg, folyton figyeltek rám! Ugye nálam volt gátmetszés, már aznap ültem rajta gond nélkül, a varrás sem fájt a doki adott érzéstelenítést. Nem mellesleg nekem magvíz elfolyás után 19 órával lett meg a babám, az ugye nem túl jó, de mivel időben kaptam antibiotikumot nem lett baj! Velem egyszerre szülő, hasonló helyzetben levő anyukának koraszülött osztályra került a babája mert nem időben v nem is kapott antibiotikumot!!! Nekem ez elég is volt h egy cseppet se sajnáljam a pénzt amit a dokinak adtunk! Nem utolsó sorban nem rossz élményként maradt meg bennem a szülés, pedig én rettegtem tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!