Annyi rémmesét hallottam arról, hogy a hüvely még hónapok múlva is nagyon érzékeny/tág, hogy konkrétan félek a természetes szüléstől. Megnyugtatnátok?
Figyelt kérdés
Persze a baba a legfontosabb, nem a hüvelyem, de annyit hallottam, hogy meg hónapok/évek után is túl fájdalmas szülés után a szex, vagy nem húzódott össze a hüvely és amiatt rossz, hogy félek.
Mert en igenis akarok normális szexuális életet gyerek utan is.
Valaki megnyugtatna ezzel kapcsolatban?
2016. okt. 17. 14:04
11/11 anonim válasza:
Pozitív példa vagyok. Volt gátmetszésem (ami nem fájt és begyógyult szépen), a szex 6 hét után ment, és jobb lett, mint korábban volt, pedig nem változott semmi odalent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!