Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van ha nem fizetek a...

Mi van ha nem fizetek a fogadott orvosnak?

Figyelt kérdés

Harmadik gyerekemet várom, az elsőnél nem volt orvosom, borzasztó volt, le se tojtak, nehéz, körülményes szülésre sikeredett. A fiamnál felfogadtam egy dokit, nem mondom hogy teljesen még voltam elégedve, de sokkal jobb volt. Most a harmadik gyerkőcnél megint ezt a dokit fogadtam, legalább ismerem alapon... 12ezer nála egy vizsgálat, ami abból áll, hogy kb 1perc uh, meg megnézi a méhszájam... A fiamnál még rendesen mért, stb...

Legutóbb jól összevesztem vele, mert szóltam hogy nagyon vizesedem, és se vizeletfehérjét se vérnyomást nem nézett nálam senki több mint két hónapja... Erre közölte, hogy teszt kapható a gyógyszertárban, és egy jobb fajta vérnyomásmérőt be kéne szereznem.... Ja és minden alkalommal kapok egy papírt amin az van hogy vérnyomás rendben, vizeletfehérje negatív, méhszájam zárt megtartott... Az uccsó vizsgálaton azt mondta szedjen a magnéziumot, mert megnyílt a méhszájam, és ez 37 hetesen még korai

Már nem tudok dokit cserélni, doki nélkül meg nem vágok bele mégegyszer.

Mi van ha felfogadom de nem vagyok vele elégedett, mi történik ha egyszerűen nem adom oda azt a 140ezer forintot amit közölt hogy vár??? Volt valaki hasonló helyzetben, csinált ilyet már valaki???

2016. okt. 13. 14:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De mégegyszer mondom nem arról van szó, hogy ezek után jól átverem és nem fizetem ki, hanem hogyha szülésnél nem úgy viselkedik ahogy elvárom,n em elég körültekintő, vagy nem figyeli az "igényeimet"... Nem a pénzt akarom megspórolni, csak dühös vagyok...
2016. okt. 13. 18:39
 12/19 anonim ***** válasza:
37%

De pontosan arról van szó, te írtad a kérdésed alatt. Utolsó előtti mondat. :)

Mindegy, azt csinálsz, amit akarsz, én csak az opciókat soroltam fel.

2016. okt. 13. 18:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló.. Ha mindenképp vitatkozni szeretnél keress egy aktuálpolitikai kérdést, és irogass oda..:)
2016. okt. 13. 19:08
 14/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem akarok. Nem is tettem volna, ha nem saját magadat cáfolnád meg. De nem írok többet ne aggódj, annyira nem fontos. Nagyon jól érted, hogy mi a gond.
2016. okt. 13. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha be mered vállalni szülj ügyeletesnél.Ha nem és nem vállal már másik orvos akkor maradj ennél.De ha szülésnél nem vagy vele elégedett ne adj neki 140et.Csak mondjuk a felét.

Gusztustalan h megmondja mennyit kér.

2016. okt. 14. 09:23
 16/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem KELL adni. Akkor sem, ha kéri. Ez a munkája, fizetést kap érte. Őszintén: mit fog csinálni, ha nem adod neki oda a pénzt? Visszadugja a gyereket? Nem hinném.
2016. okt. 14. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:
58%
nem, nem dugja vissza. Viszont elmondhatja a kollégáinak, hogy a kérdező nem fizetett, oda a becsülete, és ha akarna még gyereket, már valószínűleg senki se vállalja el. Akkor is, ha a kérdezőnek van igaza... Tudjátok, a mundér becsülete.
2016. okt. 14. 13:58
 18/19 anonim ***** válasza:
78%

"ez a munkája, fizetést kap érte"

Ez igaz ha egy ügyeletes orvosról van szó, de mikor valakit felfogadunk és elvárjuk hogy bármikor ugrasztható legyen, annak ára van! Ingyen senkitől sem várható el, akkor sem ha bunkó. Akkor hagyni kell, lehet szülni ügyeletesnél. Sokan csináltuk, csináljuk.

2016. okt. 14. 15:05
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen, én is csináltam, soha többet!!!

Egyébként átgondolva a dolgokat, valóban, ha miattam jön be a kórházba és csinál is valamit muszály adnom neki pénzt, márcsak a családja miatt is.

Rengeteg fórumon olvastam véleményeket róla, több kismama írta, hogy elszaladt vele a ló, pénzéhes, nemtörődöm. Engem is a fiamnál még nevemen szólított, felismert, beszélgetett velem, most még aznap hogy összezörrentünk beszéltem vele már fingja nem volt az egészről...

Tudim hogy túlterheltek, nem is várom hogy puszi pajtások legyünk, de hogy csak azért fizetek sok sok pénzt hogy ember számba vegyenek szülés alatt, és ne adódjanak komplikációk abból kifolyólag hogy tojnak rám mert nincs orvosom, ezt kicsit gáznak érzem... Na de nem puffogok tovább, csak tudjátok a hormonok.... :) Köszönöm a válaszokat! Az összeset!

2016. okt. 14. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!