Budapestiek, ki melyik kórházban fog szülni? Fogadott dokitok van? Meg vagytok elégedve vele?
Figyelt kérdés
Én még nem vagyok terhes,csak gyűjtöm az információkat, tapasztalatokat, mert lassan szeretnénk belevágni és még nem tudom melyik orvost, illetve kórházat válasszam.2016. okt. 7. 15:45
1/5 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy csak úgy nem választhatsz kórházat? Vagy a körzetesben szülsz, vagy pedig ott, ahol a fogadott dokid van
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom.
2016. okt. 7. 16:00
3/5 anonim válasza:
Én a Szt Imreben szültem, fogadott orvosom nem volt, az ügyeletes egy *----ta volt.
fájdalomcsillapitó nélkül szültem, de végülis is itt vagyok túléltem..mikor bementem kerdeztek kerek e fajdalomcsill??mondom nem..(akkor meg nem fajt annyira)
aztan eltelt pár óra és mar nagyon fajt, mondom a szülesznőnek, h most mar kernek,,erre mndja elment az orvos vhova, és ő engedélye nelkül nem adhat..na mondom ..amire meg megjött a doki, már késö volt, és elindult a baba .ja és apás szülés volt, de késöbb ezt megbántam.
4/5 anonim válasza:
Én is a Szt Imrében szültem. Szintén nem volt fogadott orvosom, ügyeletesnél szültem. Én teljesen meg voltam elégedve, jó volt a doki is, meg a szülésznő is, bár nekem császár lett. Tavasszal ismét ott fogok szülni ügyeletesnél.
5/5 anonim válasza:
Sote II, dr. Varga Márta, élmèny volt nála szülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!