Ha valaki nagyon fél a szüléstől, és a komplikációktól pl. oxigénhiányos állapot a babánál, stb. akkor meg lehet beszélni a nőgyógyásszal a programozott császármetszést?
én nem mondtam, hogy mindenkinek jobb, nekem jobb volt, és akit ismerek azoknak sem volt bajuk utána. A hasizmot már nagyon régóta nem vágják, egyébként. Az hogy te több olyat ismersz, akinek rossz tapasztalata volt, nem jelenti, hogy ez az átlag. Én leírtam a saját tapasztalatomat, amit láttam a környezetemben és a kórházban. Mivel ÉN jól viseltem, és az én környezetemben a hüvelyi miatt jobban szenvedtek, hadd írjam már le, hogy mi a ÉN tapasztalatom. Ahogy te leírhatod, hogy mi a te tapasztalatod. Ennyi. Ugyan úgy ne akard te se elhitetni, hogy a császár a rosszabb, mint ahogy én sem akarom elhitetni, hogy az a jobb.
NEKEM jó volt.
"Still, according to this article from Mayo Clinic, the risk of uterine rupture is less than 1% for women who have had a low transverse uterine incision (the most common type of cesarean incision).
If you are thinking, “I don’t want to take even the slightest risk with my baby,” please read on. Repeat cesareans are riskier to both mother and baby.
Forrás:
20 as , eleg tajekozatlan vagy! Legalabb 20 eve nem vagnak hasizmot csaszarkor !
Mielott valotlansagot irsz nezz utana!
Tudod ilyenkor mondjak, hogy ha hallgattal volna, bolcs maradtal volna...
Nekem is csaszarom volt, szuper volt, masnap ugy voltam mintha semmi sem tortent volna.
Mig a huvelyi szulesesek ulni sem birtak, bepisiltak az inkontinencia miatt es kentek magukat aranyer elleni kremmel mert orditottak a wc-n.
Nekem meg semmi bajom nem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!