Ha valaki nagyon fél a szüléstől, és a komplikációktól pl. oxigénhiányos állapot a babánál, stb. akkor meg lehet beszélni a nőgyógyásszal a programozott császármetszést?
Ott, ahol lehet választani, ott az anya hat hétig lehet otthon a kicsivel. A szoptatást nem pártolják, a pénzügyi ellátás közel sem olyan, mint a miénk, hisz se Csed, se gyed.
A császár nagyműtét és elég komoly komplikációk léphetnek fel és ugyanúgy sérülhet a baba és nyomorodhat meg az anya.
Kérdésre: magánkórház, ára egy millió körül van.
19-es ugye tudod, hogy nem ez az általános?
Én este 10-re szültem meg, reggel már nálam volt a fiam, és tudtam ülni, járni, semmi bajom nem volt (pedig nem vágtak, szakadtam).
Aki 1 nappal előttem szült császárral, felkelni nem bírt, a teje nem lövellt be, szenvedett.
Ahogy többen is, akiket műtöttek.
Igen, vannak, akik könnyebben viselik a császárt, de ne magyarázd meg, hogy ha felvágják a bőröd+ hasizmod + méhed, eltolják a beleidet, és úgy veszik ki a babát az jobb, mint ha természetes úton jönne ki.
Nem egy császárostól hallom, hogy szétnyílt a hasizma, és még hónapokkal később is attól szenved.
Ez nem verseny, kinek jobb a szülése, meg ki a hős aki jobban bírja, de azért ne akard elhitetni senkivel, hogy egy műtét jobb, mint ahogy a "természet" kitalálta. A műtét maradjon csak meg annak, aki életveszélyben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!