Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lenne egy kérdésem picit...

Gaál Erzsébeet kérdése:

Lenne egy kérdésem picit talán primitív de kíváncsi vagyok?

Figyelt kérdés
Az első gyermekem természetes úton jött világra. A másodikat várom. Ménnyi esélyem van a császárra?minden indok nélkül. Második baba is olyan fájdalmas mint az első??
2016. szept. 28. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt így százalékosan nem lehet megmondani. Nekem sürgősségi császárom volt, sima szülésnek indult, 7 órát vajúdtam, de rá volt tekeredve a köldökzsinór és romlott a baba szívhangja. Sok olyan komplikáció adódhat, ami miatt a szülés császárral fejeződik be, attól függetlenül, hogy már szültél hüvelyi úton. Ez mindig ott az adott helyzetben dől el. De nem kell ilyenre gondolni, rendben lesz minden ezúttal is. :) Ha meg valamiért mégis császár kell, akkor na bumm. Az a lényeg, hogy mindenki ép bőrrel ússza meg a szülést.
2016. szept. 28. 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Magánban jópénzért kiveszik neked

A második szülésről a többségtől azt hallottam hogy jobban fájt! Nekem is, nehezebb és fájdalmasabb volt

2016. szept. 28. 20:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Fájdalmasabb mint az első????hát remélem nemígy lesz mer eddig azzal nyugtattam magam hogy már egyszer szültem.
2016. szept. 28. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én megnyugtatlak. Első babám 15 óra alatt lett meg, ráadásul nagy súllyal (4380). Paráztam rendesen a másodiktól, ráadásul az ugye nagyobb szokott lenni. Hát 3 óra alatt meg lett (4450). Teljesen már volt a szülés, eltelt 5+ év a kettő között, sokkal jobban éltem meg. Nyugi, meg lesz könnyen. Ne félj, hagyd, hogy sodorjanak az események. Ne "ellenkezz" (agyilag). Könnyű szülést :)
2016. szept. 28. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leírtad néha jó olyat hallani ami nem parás :)
2016. szept. 29. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!