Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valóban nem veszed észre...

Valóban nem veszed észre szülés közben a gátmetszést?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 15:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt a vágás az első babámnál. Inkább másnap kezdett fájni a vágás helye, de mikor az 5. napon kiszedték a varratokat, akkor már okkal jobb volt.
2010. ápr. 23. 16:29
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én a férjemtől kérdeztem utólag, napok múlva, hogy mégis mikor vágtak, mert ő látta, de én semmit sem éreztem belőle. (Végig csukott szemmel toltam ráadásul.) Azt mondta, hogy beadtak előtte egy injekció érzéstelenítőt, annak a szúrását éreztem, mint egy bolhcsípést, de semmi mást.

Bezzeg utána a gátsebbel két hétig szenvedtem, sehogy se tudtam ülni, csak vastag nagypárnán. Szerintem a gátseb a legrosszabb a szülésben.

2010. ápr. 23. 16:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Észre sem vettem,hogy mikor vágott a dokim!
2010. ápr. 23. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkor én sem éreztem, de a varrás nekem nem volt jó.
2010. ápr. 23. 17:46
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem lehetett észrevenni!

mikor kint volt a gyerek, szólt a szülésznő, hogy kis repedés van, összevarrnak. Utána hívtam anyukámat, hogy mi volt hogy volt- és nagyban meséltem neki, hogy még gátmetszés sem volt.... erre a férjem integetett, hogy dehogynem volt- nem vettem észre? :-) És nem hallottam, hogy olyan furcsa szakadás hangja is volt még ráadásul?

Hát nem vettem észre, és nem is hallottam semmit- pedig szerinte meg is rándultam egy kicsit! Semmire nem emlékszem ebből- mert akkor, amikor ott tartasz, hogy vágnak már annyira kész leszel, hogy örülsz ha kint lesz a baba! :-)

boldog babavárást!

2010. ápr. 23. 18:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha nem mondták volna egyik szülésemkor sem, hogy na akkor most vágás, akkor nem veszem észre. Persze, a szurit éreztem azért:)
2010. ápr. 23. 23:09
 17/22 anonim ***** válasza:

Meg sem éreztem.

Utána a varrásnál is inkább az első szuri volt kellemetlen.

Meg amikor gyógyult a seb és húzott, viszketett, de nem mondanám, hogy fájt. Na a csontok, azok fájtak időnként.

2010. ápr. 24. 12:00
 18/22 anonim ***** válasza:
Azt nem lehet érezni, pont azért mert akkor metszenek amikor jön a fájás, és ezért nem érzi senki. Én sem éreztem 2-szer, szülés után kérdeztem rá, hogy kellett-e vágni.
2010. ápr. 24. 15:49
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem igaz nem volt gatmetszesem....en szana-szet repedtem.

Igazabol nem is tudtam, hogy repedtem amig nem mondtak, hogy jon egy doki osszevarni.

Elotte a feszitestol fajt ott lent utanna meg a repedestol es tul sok kulonbseget En nem ereztem.

Annyi talan, hogy majdnem 1 ora volt mire a fejet ki tudtam perselni a babamnak, de a teste 1 nyomasra kirepult a vizbe.

A fejenel mar repedtem es a kis teste repesztett tovabb.

De akkor mar ugy is mindegy minden.

Csak arra gondolsz, hogy jojjon ki az a kis mazsola, hogy vegre megpuszilgasd es hogy vege legyen a fajdalomnak :)

2010. ápr. 25. 01:05
 20/22 anonim ***** válasza:

csak egy nagy megkönnyebülést érzel,h végre el fér a baba feje,és nem feszít,mert nekem ahogy feszitette iszonyatosan fájt..

második babánál repedtem,nem volt idő a vágásra,gyors volt a kisasszony:-))

első szülésem után kb 2 hétig szenvedtem,másodiknál szülés utáni 2 óra kötelező fekvés után,már semmi bajom nem volt...

2010. ápr. 25. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!