Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valóban nem veszed észre...

Valóban nem veszed észre szülés közben a gátmetszést?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 15:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Én is ezt hallom mindenkitől :)
2010. ápr. 23. 15:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Én annyiban vettem észre, hogy a gátmetszés után kicsusszant a babám, és megszűnt a feszítés:) Sem a metszést, sem a varrást nem éreztem.

ҝ

3/22 anonim ***** válasza:
86%

Valóban nem.

Kétszer szültem.

4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem, ha nem szólnak, észre sem veszem. Egy tolófájásnál benyomták az érzéstelenítő injekciót, a következő tolófájásnál vágtak, a következőnél pedig megszültem. Utána varrtak vagy 20 percet, de azt sem éreztem. Annál inkább utána, mikor le akartam ülni. 3-4 napig úgy járkáltam, mint akinek van valami a fenekében...
2010. ápr. 23. 15:17
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Dettó, mint a 2.
2010. ápr. 23. 15:17
 6/22 A kérdező kommentje:
Akkor a szülés utáni fájdalom a rossz, nemis a metszés?
2010. ápr. 23. 15:24
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól csinálják, valóban nem érzed mivel akkor vágják amikor a legjobban feszül ott a bőr és teljesen elnyomja az idegeket a feszülés. ha jól adják be az érzéstelenítőt, akkor még a varrás része se fáj.

Utána viszont fájhat ill. kellemetlen lehet napokig meg szúrhat a varrat, kényelmetlen ülni, meg van dagadva stb...

Szóval az a része a rossz szerintem.

Nekem az első babámnál se a vágást se a varrást nem éreztem utána viszont hetekig fájt, húzódott,kényelmetlen volt, sajgott stb.

A másodiknál szintén nem éreztem a vágást, de a varrást sajnos végig (rosszabb volt mint a szülés maga) viszont 1 nap múlva már simán törökülésben szoptattam a lányom az ágyon.

2010. ápr. 23. 15:28
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szüléskor a gátmetszés volt a legkisebb gondom...Annyira fájt, hogy az a kis vágás már fel se tűnt.

személy szerint utána sem fájt egy percig sem, vagy csak azért nem éreztem, mert a szülés közben kijött aranyerem überelte. :-(

2010. ápr. 23. 15:28
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

A gátmetszésből annyit vettem észre, hogy felállt a doki, és letett valamit a fertőtlenítős tálcára:) utána meg nem piszkált tovább a szülésznő gátvédelemmel, hanem nyomhattam.

A varrás sem fájt, inkább kényelmetlen volt, de nagyon. Vágtad már meg a kezed papírral, én ehhez hasonlítanám, inkább csíp, mint fáj.

2010. ápr. 23. 15:35
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vettem észre hogy vágtak, csak akkor lepődtem meg amikor mondták hogy akkor most összevarrnak.
2010. ápr. 23. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!