Valóban nem veszed észre szülés közben a gátmetszést?
Én annyiban vettem észre, hogy a gátmetszés után kicsusszant a babám, és megszűnt a feszítés:) Sem a metszést, sem a varrást nem éreztem.
ҝ
Ha jól csinálják, valóban nem érzed mivel akkor vágják amikor a legjobban feszül ott a bőr és teljesen elnyomja az idegeket a feszülés. ha jól adják be az érzéstelenítőt, akkor még a varrás része se fáj.
Utána viszont fájhat ill. kellemetlen lehet napokig meg szúrhat a varrat, kényelmetlen ülni, meg van dagadva stb...
Szóval az a része a rossz szerintem.
Nekem az első babámnál se a vágást se a varrást nem éreztem utána viszont hetekig fájt, húzódott,kényelmetlen volt, sajgott stb.
A másodiknál szintén nem éreztem a vágást, de a varrást sajnos végig (rosszabb volt mint a szülés maga) viszont 1 nap múlva már simán törökülésben szoptattam a lányom az ágyon.
Nekem szüléskor a gátmetszés volt a legkisebb gondom...Annyira fájt, hogy az a kis vágás már fel se tűnt.
személy szerint utána sem fájt egy percig sem, vagy csak azért nem éreztem, mert a szülés közben kijött aranyerem überelte. :-(
A gátmetszésből annyit vettem észre, hogy felállt a doki, és letett valamit a fertőtlenítős tálcára:) utána meg nem piszkált tovább a szülésznő gátvédelemmel, hanem nyomhattam.
A varrás sem fájt, inkább kényelmetlen volt, de nagyon. Vágtad már meg a kezed papírral, én ehhez hasonlítanám, inkább csíp, mint fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!