Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért szülnek az emberek...

Miért szülnek az emberek újabb és újabb gyermekeket mikor tele vannak az árvaházak árva gyerekekkel?

Figyelt kérdés

2016. szept. 18. 15:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%
Mert nálunk a férjem nem akart örökbe fogadni, így nem erőltettem.
2016. szept. 18. 17:58
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon nincs árvaház. Akit örökbe lehet adni, szinte azonnal szülőhöz kerülnek, ìgy is nagyon hosszú a gyermekre váró párok listája, sokan évekig várnak, mire szülők lehetnek. Akik állami otthonban nevelkednek, azok nem örökbeadható gyerekek, csak nem élnek a családjukkal.
2016. szept. 18. 18:27
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél a pont. :)

Kérdező, kezdd te, mutass példát, aztán írj.

2016. szept. 18. 18:37
 14/26 anonim ***** válasza:
73%
A többiek leírták, de pl. én nem tudnám más gyerekét szeretni úgy, ahogy a sajátomat. Még az ismerősök, rokonok gyerekei is maximálisan hidegen hagynak, akkor is, ha aranyosak, szépek, kedvesek. Azt az emberfeletti melót, amit a saját gyerekeimért teszek nem tenném máséért.
2016. szept. 18. 18:45
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
Én még ilyen ostoba kérdést nem láttam komolyan!!!!
2016. szept. 18. 20:50
 16/26 anonim ***** válasza:
90%
Én akkor már ne is szüljek sajátot, mert más megtette helyettem csak neki nem kell, és fogadjam örökbe? Ez mekkora egy barom kérdés!
2016. szept. 18. 21:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nincsenek árvaházak,másrészt nincsenek tele a gyerekotthonok.Rengeteg gyereket örökbe sem lehet fogadni,mert a szülő nem mondott le róla,a többiért meg sorban állnak az örökbe fogadni szándékozók...

Kérdésedre válaszolva: sajátot szerettem volna,azt hiszem nem kell magyarázni.Ez nem egy kutyamenhely...

2016. szept. 20. 10:03
 18/26 Fagzal válasza:
Örökbefogadáshoz mindenféle feltételeket kell teljesíteni. Gyereket szülni lehet ész, pénz, megfelelő körülmények nélkül is.
2016. szept. 22. 09:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy újabb és újabb gyereket szülnének az emberek. A többség maximum egyet vagy egyet sem szül. Ha igaz lenne, amit a kérdésben állítasz, akkor nem fogyna a lakosság, hanem exponenciálisan nőne.
2016. szept. 23. 08:05
 20/26 Gábor bátyó ***** válasza:
50%
Kedves szülei nem tudták megválaszolni ezt a kérdést?
2016. szept. 23. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!