Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mivel kezeltétek...

Szülés után mivel kezeltétek at arcotok?

Figyelt kérdés
az enyem iszonyat pattanasos, 5 napja szultem
2016. szept. 15. 23:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
koszi...az idorol annyit hogy 5 percrol beszelunk...24 oraja nem aludtam, meg amugy 5 napja 1 oranal hosszabban nem, csaszar leve mozogni alig tudok, a korhazbol 3 nap utan elkuldtek hely hiany miatt itthon labadozok 2 eves mellett de megis van idom bekenni az arcom. szoval ne mar :) a gigi tippet koszi ilyenekre gondolok, amik szoptatas mellett is nyugodran hasznalhato egyszeru nappali kremek. egyebkent nekem sem egeszen pattanasok inkabb ilyen piros foltok, de nem kiutesek, valahol a pattanas es a kiutes kozott...gondolom a hormonok, meregtelenites stb....sudocreamet is kiprobalok ra kosz a tippet.
2016. szept. 16. 21:58
 12/22 A kérdező kommentje:
meg egyebkent ide kiirni egy hozzaszolast szerintem dupla annyi ido mint bekenni egy arcot...
2016. szept. 16. 21:59
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

Akkor te szuper anya vagy.. én egyedül vállaltam a terhességet se nagyszülő, se senki nem segített. Szülés után 2-3 hétig be se kapcsoltam a gépet, mert szabad időmben inkább aludtam. A gátsebem ödémás volt, haza sem akart engedni az ügyeletes orvos. Kívül, belül varrat volt.

Mindenkinek megvan a sorrend, nekem a pihenés volt. Nagy ívből tojtam volna rá hogy milyen az arcom 5 nappal szülés után.. majd 3 hét elteltével, mikor már tudtam ülni, állni, feküdni, létezni normálisan, majd akkor!

2016. szept. 17. 05:20
 14/22 A kérdező kommentje:
a szuper anyasaghoz csak annyi kell hogy bekenjem az arcom napi ketszer? megnyugodtam :)
2016. szept. 17. 05:28
 15/22 anonim ***** válasza:
Örülök neki hogy megtudtalak nyugtatni. ;)
2016. szept. 17. 06:20
 16/22 anonim ***** válasza:
69%

jajj, 68%-os….irigység? irigység?

tudod a legtobben, nem egyedul vállaljak a terhesseget………..

azert, mert te egyedul maradtal nem kéne ennyire mártirkodnod.

2016. szept. 17. 12:24
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Pf.... Én írtam,hogy volt időm bekenni az arcomat! Jaja nagyon sok segítségem volt! Nagyszülők 300 km-re! Ja és fürödtem is minden nap, sőt a hajamat is megmostam! Sőőőőt nem lestrapált melegítőben vártam apát haza....Most már tudom, hogy szuperanya vagyok! :D
2016. szept. 17. 13:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Irigység? Mire? :D

Az egyedül vállalt terhességről meg csak annyit, hogy bárki kerülhet még olyan helyzetbe, amire azelőtt nem is gondolt. Mondjuk a házassága megromlik és egyedül marad a gyerekeivel.

Mosdani, fürdeni, hajat mosni én is szakítottam időt és egyáltalán nem a slampos, kócos, zsákruhás anyuka vagyok, nem is voltam. :)

Nekem is van párom azóta, köszönjük szépen jól megvagyunk! :)

2016. szept. 18. 05:30
 19/22 anonim ***** válasza:

De miért baj az ha a reggeli\esti mosakodás alkalmával 2mp-cel tovább marad a fürdőben és bekeni az arcát?

Én is bekentem,hiába volt h éjfélkor tudtam lezuhanyozni.A segítségről meg annyit,hogy a Férjem 24be dolgozik,vagy össze vissza,sokszor alig látom 2 gyerek mellett,mégis volt időm h bekenjem az arcom...

Sudocremes 😊

2016. szept. 18. 20:06
 20/22 anonim ***** válasza:
79%

68% mit fáj az neked, hogy valaki be tudja kenni az arcát napi kétszer? Miért éreztél rá késztetést, hogy idegyere beszólni a kérdezőnek?

Amúgy az első terhességem alatt nekem is úgy alakult az életem, hogy mire szültem, már nem voltunk együtt a gyerekem apjával. És? Akkor most nekem is azokat kellett volna cseszegetnem mondvacsinált indokokkal, akiknek könnyebb volt az életük? Igaz, akkor nekem sem az számított, hogy mivel kenjem az arcom, de nem azért, mert nem volt segítségem, hanem mert akkor rohadtul vashiányos voltam szülés után, és olyan voltam, mint a mosott rongy két hétig. A második gyerek után meg azt mondták a kórházban, hogy olyan a vérképem, mint aki nem is szült egyáltalán, és varratom sem volt a gátvédelem miatt, úgyhogy már a kórházban is igen fürge voltam, nem is kívántam a fekvést, és volt rá másfél percem, megnézzem a tükörben a képemet, meg hogy be is kenjem. Ennek köze nincs se nagyszülőhöz, se férjhez, se semmilyen segítséghez. Vagy neked segítség kell egy arckrém felkenéséhez? Mert akkor valami gond van a módszereddel :D

2016. szept. 19. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!