Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek? Nagyon félek a...

Gaál Erzsébeet kérdése:

Mit tegyek? Nagyon félek a szüléstől!

Figyelt kérdés
2èvvel ezelőtt szültem egy kislányt hüvelyi úton ès nagyon megszenvedtem. Most a terhessègem elejèn járok de nagyon fèlek nemtudom mit tehetnèk hogy ne gondoljak rá folyton. Ti erre hogy kèszültetek?
2016. szept. 11. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de megkérdezhetem, te vagy az ikrekkel várandós????
2016. szept. 11. 16:36
 2/6 A kérdező kommentje:
igen èn várom az ikreket :)
2016. szept. 11. 16:38
 3/6 anonim válasza:
Én még nem voltam terhes, de járok jógára, ahol szoktak lenni kismamák, többen szültek is azóta. Nekik hamar és egészen könnyen jöttek ki a gyerekek, azt mondták a jóga sokat segített (leginkább a légzésben, mi folyton transzlégzést végzünk közben). Járj jógára! Van külön kismama jóga is.
2016. szept. 11. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi még csak tervezzük a 2. babát, én a terhességtől félek, nekem arról nincsenek jó emlékeim. Nem tudom mi a megoldás, talán a nagytesó lefoglal egy picit majd.
2016. szept. 11. 17:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Lehet kipróbálom hátha segìt majd szülèsben. Fogalmam nincs hogy szülök meg kettőt.
2016. szept. 11. 17:54
 6/6 A kérdező kommentje:
A baba kihordása is igen nehèzkes. A reggeli rosszulètek arròl nem beszèlve hogy a szagokat is bìrni kell mert hamar felkavar. Miután pedig betöltsük a 7-dik hónapot már semmisem az igazi sem az ülès sem a fekvès.
2016. szept. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!