Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszésnél hányan...

Császármetszésnél hányan vannak benn a SOTE 1-en?

Figyelt kérdés

A választott orvosom nem főorvos, hanem rezidens. Akkor elvileg ő műthet önállóan ugye? Lesz az altatóorvos meg még a csecsemőosztályról is lesz 1-2 ember, szülésznő (bár nem fogadtunk. de állítólag vannak ügyeletben)? Ezeket tényleg nem merem megkérdezni tőlük ott, mert itt vagyok már a finisben és egyelőre minden olyan homályos még... Csak hogy tudjam:) Mik a tapasztalatok?

Köszönöm a válaszokat!

2016. szept. 11. 11:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Általában két szakorvos 1 szülésznő 2 műtősnő 1-2 aneszteziológus, 2 csecsemős. Más kórházban Így van. Rezidens sztem egyedül nem műthet akkor is bent kell lennie 1-2 szakorvosnak, bármi történhet. Könnyű császárt és gyors felépülést.
2016. szept. 11. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem mered megkérdezni-na ezen gyorsan lépj túl, pláne ha még fizety is az orvosnak.
2016. szept. 11. 12:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a két gyors választ!!!!!! 👍👍👍👍👍 Igen sajnos kicsit gyáva vagyok, mert így is "sok baj" van velem :D
2016. szept. 11. 13:58
 4/11 anonim ***** válasza:

2 szakorvos műt. ha az orvosod rezidens (rezidens, mint választott orvos? hm...), akkor esélyes, hogy mellette MÉG 2 orvos bent lesz..

altatóorvos, 2-3 műtős, csecsemős nővér, gyerekorvos.

2016. szept. 12. 09:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Rezidens nem csaszarozhat.
2016. szept. 12. 15:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, elvállalta, de még kétes a császár.
2016. szept. 13. 09:40
 7/11 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy többé már nem bízom a "sztárorvos"okban mert 2x volt alkalmam komoylan összetalálkozni velük, egy az hogy annyira elfoglaltak, hogy 2 mondat közben is megcsörren a telefon, kettő, hogy nagyobb az arcuk (holott régebben kedvesek - kedvesebbek voltak) csak a pénzt teszik el, a tudásuk már nem az, mint a friss orvosnak, az viszont hogy nagy a tapasztalata, az nem mindig jó irányba visz. Amikor műtött a sztárorvos, varratot hagyott benn és olyan durva hibákat ejtett, amit egy rezidens nem csinálna meg mert nem sz*rja le a beteget hogy minden beteget beskatulyáz és a pénztárcája teltségi állapota szerint beszél hozzád - ha tömöd még jobban akkor annál kedvesebb - ezek sok-sok bajt okoztak már nekem - ez a kettő. Nyilván nem mindegyik ilyen de nagyon-nagyon unom őket és ezért döntöttem a fiatalabb korosztály irányában. Az az odafigyelés, amit a rezidens dokimtól kapok, az nem biztos hogy minden idősebb orvosnál megvan (pl vidéken, ahova jártam, a doki a vizsgálat közben messengerezett) azt hittem nem látok jól.... És előtte rengeteg pénzt adtam neki! Ennyit erről.

Amúgy a sotén rengeteg fiatal doki van, tehát szinte nem lehet tudni hogy ki a rezidens és ki a már-nem rezidens. :) Nyilván nem az ősz hajúakra értem ezt :)

2016. szept. 13. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Én is a SOTE 1-en fogok szülni,bár nálam is kilátás van császárra,az én dokim is rezidens.

Megkérdezhetem a dokid nevét?

Mikorra vagy kiírva?

2016. szept. 21. 10:04
 9/11 KiaraPro ***** válasza:
Szia! Az en dokim nem tudom h rezidens e meg, de megeshet, mert elegge fiatalka. En a sote 2-n szultem egy hete, gondolom ugyanaz a rendszeruk, ezert leirom: ket szakorvos, egy anesztes, egy szuleszno, ket mutosfiu. Es mindenki annyira felkeszult es kedves volt, hogy gyoztem csodalkozni. :) ha felnel a mutettol esetleg, akkor ne tedd, messze nem ez volt eletem legrosszabb korhazas elmenye. :)
2016. szept. 26. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem penteken csaszaroztak, nem szamoltam hanyan vannak de 6-7minimum voltak bent.. mire elertuk a mutot lefolyt mar 3infuzio amiben "nyugtato" is volt ugy hogy nem igazan erdekelt :)
2016. okt. 16. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!