Akinek az első szulese nagyon lassu, elhuzodo volt, hogy alakult a masodik?
Az elsonel 26 ora vajudas es 2 ora kitolas volt, most varom a masodikat es kivancsi vagyok, hogy hasonloan hosszu szulesre kell-e szamitanom.
Tehat foleg olyanok valasza erdekelne, akiknel akar 15-20 ora is eltelt az elso fajastol a kitolasig, se igazabol barki irhat, kivancsi vagyok mennyivel lehet rovidebb a masodik szules.
Nekem nem volt ennyire hosszú, "csak" 12 óra. De nagyon lassan ment. Volt emelt adag oxi, meg kézzel tágítás is.
A második az 5 óra volt az első fájástól. Simán ment minden.
Első: 26 óra
Második: 4,5 óra
Harmadik: 1 óra 40 perc
Negyedik:? Na emiatt kicsit be is vagyok tojva, jó lenne majd beérni...
Nekem ennyire nem volt hosszu az elso szules, akkor 14 ora volt, ebbol 2-2,5 ora kitolas.
Kb nem voltam magamnal a vegen, nagyon rossz elmeny maradt.
Masodiknal osszesegeben hosszabb volt, a vajudas 15 ora, de utan 1 ora volt vagy annyi sem a kitolas.
En a kitolastol felek nagyon, hogy elakad, stb, nem a vajudastol.
Nemsokara jon a harmadik es meg mindig be vagyok tojva emiatt. Egesz oszinten biztam abban, hatha nem fordul be most es felmerul a csaszar is lehetosegkent. Sokkal inkabb szabjanak engem szet, mint azt atelni, hogy tehetetlen vagyok es rettegek attol, hogy valami baja lesz szules kozben a gyerekemnek.
(Hozzatartozik, hogy nekem nagy feju gyerekeim vannak, a masodiknak hetekkel - 5 hettel - volt nagyobb a bpdje, mint az atlag, emlekszem 36 hetesen mar 100-as volt a bpd 😕)
Es mindkettot tulhordtam.
Most a harmadikkal 30 hetesen mar szinten 3 hettel nagyobb bpd-t mertek, nemsokara megyek 36 hetes uh-ra, haaat...
Bocs, hogy eltertem a targytol, de lehet nekem ezert voltak hosszu szuleseim (a kitolasok), es innen a parak.
1. 12 óra, kb. 1,5 óra a kitolás, repedtem is.
2. 1 óra, kitolás max. 15 perc, pedig 4 kg-os, nagy buksis baba....még jó, hogy nem vártunk meg csak pár fájást otthon és a kórház autóval 5 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!