Egy érdeklödés csak a tőbbi lenn?
Figyelt kérdés
Nem biztos hogy ide tartozik a kérdésem. Mivelhogy van már gyermekem 13 éves igy már rég lemaradtam mindenről!!! A lényeg hogy kötelező megadni az édesapa nevét ha én nem szeretné nevén nevezni? Az indokom az hogy a kislányom nincs velem mert az ex édesapa bíróság által el vették tőlem 4 évesen és nem akarok megint ilyen helyzetbe kerülni!!! Szerintetek???2016. szept. 1. 09:51
1/4 anonim válasza:
Nem értem. Most ismét terhes vagy és attól félsz, hogy elveszik őt is tőled? Valami ilyesmi?
2/4 anonim válasza:
A kettő független egymástól.
Nem azért vették el tőled, mert megadtad az apa nevét.
Egy apa is indíthat pert, ha részt kíván venni a gyereke életében, tehát hiába nem adod meg a nevét, érvényt szerezhet magának. De az ellenkezője is igaz, attól, hogy megadod az apa nevét, nem ítéli a bíróság az apának, csak ha indokoltnak látja.
3/4 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekel hogy kötelező e megadni a nevet? Nem akarok még egyszer igy járni!!! Ez csak egy kérdés hohy kötelező meg adni a nevét vagy nem???
2016. szept. 10. 13:06
4/4 A kérdező kommentje:
Első Igen attol félek hogy elveszik tőlem ezért nem szeretném meg nevezni az édesapát!!!
2016. okt. 14. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!