Mozgott és rúgdosott másnak is a babája vajúdás közben, a fájások alatt?
Figyelt kérdés
Nem közöttük, hanem alatt. Most vagyok 40 hetes és barátnőm mesélte, hogy neki folyamatosan mozgott és nagyon fájt neki. Nekem most is elég kellemetlen, tartok tőle, hogy nekem is fog, mert elég virgonc baba. Akinek van ilyen tapasztalata, hogy élte meg?2016. aug. 31. 18:27
1/7 anonim válasza:
Nekem nem..nem emlékszem a két terhességem alatt h a vajúdások alatt mocorogtak, rúgdostak volna..
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2016. aug. 31. 21:37
3/7 anonim válasza:
Hármat szültem eddig, az egyik egy nagyon erős és élénk baba, vajúdás közben már nem rugdaltak.
4/7 anonim válasza:
Nem mozogtak, már a szülés napján is alig-alig. Szerintem egyébként sem éreztem volna fájás alatt, hogy mozog e.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) megy mindenkinek a zöld kezecske.
2016. szept. 1. 15:03
6/7 anonim válasza:
Nekem végig!
Lerúgta állandóan a szerkezetet :)
És jobban fáj, mert nem tompít már a sok m.víz!
7/7 anonim válasza:
Szia, nekem végig mozgott. Volt, hogy a szülésznő keresgélte a tappancsokkal, mert annyira "elugrált", hogy nem hallatszott a szívhang gépen. Végül császár lett, nem tudott rendesen beilleszkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!