Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek elkezdhetem már...

Szerintetek elkezdhetem már inni a málnalevél teát, és szedni a homeós bogyókat?

Figyelt kérdés

Van aki hisz benne, van aki nem. Ne beszéljetek le róla, hogy felesleges, meg úgysem hat...úgy gondolom nincs veszteni valóm. Második gyerek lesz, elsővel nagyon megszenvedtem, kézzel tágítottak, szakadtam, vágtak...kívül-belül elég hegesen gyógyult minden. Most kipróbálom.

Október 6-ra vagyok kiírva, 35. héten vagyok. Az egyik orvos azt mondta a hegesedés miatt nyugodtan kezdjem a 34. héttől, a másik, hogy a 36. héttől. Szerintetek? Előbb nem fog beindulni tőlük a szülés, nem?

2016. aug. 28. 11:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is október 6-ra voltam kiírni. 😁

Én egy hónappal előtte kezdtem szedni. Nálunk a szülésznők foglalkoznak ezzel, ő ajánlotta így. Azt mesélte, hogy már nem ajánlják az összes bogyót mint korábban, mert rengeteg túlhordás volt. De én nem állnék előbb neki. Ha nem adja isten valami miatt beindul korábban, életem végéig bennem lenne a kétely, hogy talán amiatt. Egyébként nem tudom, hogy a homeopátiás szerek miatt vagy anélkül is így lett volna, de nagyon könnyű, gyors szülésem volt, nem repedtem (kicsi vagasom volt), pedig egy gyermekkori baleset miatt volt egy hegem a hüvelyemben és a végbelemben is. De gyorsan fel is épültem. Kívánom hogy a második neked is ilyen legyen!

2016. aug. 28. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Én ittam a 36. héttől és könnyű szülésem volt. A homeos marhaságokban viszont nem hiszek, engem nem győz meg a víz emlékezete. A málnalevél tea viszont természet adta szülés könnyítő.
2016. aug. 28. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Én szedtem homeós bogyókat, és nagyon gyorsan tágultam. Aztán más miatt végül megcsászároztak, de a táguláson - szerintem - segített. Én is ittam málnalevél teát is!
2016. aug. 28. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:

36. héttől kezdd! Málnalevél+ homeós bogyókkal rövid, beavatkozás és sérülés-mentes szülésem lett. A szülésznőm homeopata volt.

Ezektől nem fog hamarabb beindulni.

2016. aug. 28. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! 40+6 napra gyógyszeres indítás volt. C2000-rel kezdtem a vajúdást délelőtt 11 órakor. Szuloszoban délután 4-tol voltam. Este 9-re megszuletett a 4 kilós kislányom. Homeoztam és teaztam is a 37. héttől.

2 hetes kislány anyukája

2016. aug. 28. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan elkezdhezed!

Én is szedtem, bár csak betöltött 36 hét után, szépen, ütemesen tágultam, pici gátmetszés volt, a baba veszélyeztetettsége miatt.

2016. aug. 28. 22:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Akkor szerdáig mindenképp várok, akkor töltöm be a 35-öt és kezdem a 36. hetet.
2016. aug. 29. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!