Mennyi idő alatt született meg első ill. második gyermeked? Igaz, hogy a 2. hamarabb jön és gyorsabban?
Mindketto a betoltott 40 het utan szuletett.
Elsovel 13 ora volt (ebbol 2,5 ora a kitolas), masodik 16 ora volt, de "csak" 40 perc kitolas.
Nemsokara jon a harmadik, en az elozmenyek utan meg mindig parazok a szulestol 😊
Engem a hosszu vajudas nem zavart annyira (egyiknel sem kaptam semmi erzestelenitot), en a kitolastol felek...
Hihetetlenkedve hallgatom altalaban a "harom nyomas es kint volt" sztorikat. Jo lenne egyszer ilyet is atelni...
Az első 39+6, a második 39+4 hetesen jött. Az első 12 , a második 5 óra alatt született meg.
A második szülésem nem volt annyira fájdalmas, sokkal könnyebb volt.
Az első 38.héten született, hajnali 3kor kezdett szivárogni a magzatvíz, este 6kor született meg.
A második 36.héten, reggel óta rosszul voltam, hányingerem volt, nagy wcznem kellett. Délután fél 4kor indultunk be a kórházba (az orvosom azt mondta, ha úgy érzem, menjek be) 17:28kor már kint volt a kislányom. A kocsiban már 2 perceseim voltak, a magzatvíz viszont már csak közvetlenül a kitolás előtt folyt el. Addig a kórházban se akarták elhinni, hogy szülök, se a szülőszobáig nem jutottam el, se az orvosom nem ért oda.
Első 8 óra alatt 4kg-val(burokrepesztés utàn 1 óra 51 perccel ez volt a fàjós rész).
Màsodik 6 óra alatt 3,4kg-val ( burokrepesztés utàn 1 óra 52 perccel szintén ez volt a fàjós rész)
Első 12 óra. Életem kegszebb 12 órája 22évesen
Eltelt 10 év így elsőszülőnek számítok.
Remélem ez is 12 óra körül lesz.
Gyönyörű szülést!
23hkm
32éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!