Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen erzes a hegszetvalas?

Milyen erzes a hegszetvalas?

Figyelt kérdés
37. hetes terhes vagyok. Elozo baba csaszaros lett. Mostanaban fajni szokott a hegem es kornyeke. korhazba szoltam. Hegvastagsagot neztek ami 3.7-4.6 mm kozott volt. Az javasoltak fekudjek be. De sajnos nemtudom hetekre elhelyezni a 2 eves kisfiamat ezert ugy dontottem itthon fekszek es kimelem magam amennyire tudom. Az lenne a kerdesem hogy ha szetvalik a heg milyen erzes? A hegvastagsagom mennyire szamithat vekonynak? Koszi a valaszokat

#császár #hegszetvalas
2016. aug. 24. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocsi offolok de ez engem is érdekel. Nekem ez lesz a harmadik császárom,5 éve volt az utolsó, most 24 hetes vagyok de már most ha egy kicsit többet megyek, pakolok stb...olyan mintha szakadna szét a hegem :/
2016. aug. 24. 11:00
 2/6 A kérdező kommentje:

en sem ertettem igazabol hogy miert nem vegzi el a csaszart a heten. a babat most mrgmerte. 37 het 6 naposnak megfeleloek a meretei. teljesen kifejlodott.

igy meg felhetek hogy szetvalik e a hegem.

2016. aug. 24. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem elkezdett szétválni, semmit nem éreztem a fájásokon kívül, csak a vérzés jelezte, hogy baj van. Ez nem játék, talán inkább kérj időpontot programozott császárra. Nekem sürgősségi lett, mert a hegszétválás miatt levált a placenta is.
2016. aug. 24. 16:17
 4/6 A kérdező kommentje:
csak az altalanos addigi enyhe fajasokaterezted? vagy ez mar vajudas kozben tortent?
2016. aug. 24. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:

csak az altalanos addigi enyhe fajasokaterezted? vagy ez mar vajudas kozben tortent?

nekem enyhe menstruacios gorcshoz hasonlo erzes szokott lennia hegemnel.

2016. aug. 24. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Az elsővel elég sokat és inzenzíven vajúdtam, nem tágultam. Ez ugyanaz a jellegű fájdalom volt, tehát megindult, csak az erőssége nem volt olyan. Szóval szetintem a vajúdás elején már elkezdett szétválni. Nekem progi lett volna a második, de arra már nem volt idő.
2016. aug. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!