Melyik a jobb szülésznő a Jahn Ferenc kórházban:Juhacsek Ildikó vagy Pelády Andrea?
Két gyermekem van már,szerinted a gátvédelmet bevállalja?
Egyébként természetes,hüvelyi úton szültem mindkettőt.
Szia!Én nem ismerem egyiket sem de én Gerdei Helga osztályvezető szülésznőnél szültem augusztusban és nagyon rendes.Mindent meg lehet vele beszélni.Mindent ki lehet probálni ha van rá esély.Velem elejétől a végéig ott volt végig fogta a kezem 14 orán át.Remélem evvel is tudtam segiteni!!Ha kell meg tudom adni a számát e-mailban.
Diána
Szia!
Első vagyok. Szerinetem beválalja : ) Én is hozzá jártam nem fogsz csalodni ha őt választod!!!
Sziasztok!
Aki Ildikóról írt sok jót attól kérdezném,hogy Te mikor mentél hozzá először?Hány hetesen?Milyen időközönként kellett belátogatnod a szülőszobára?(mármint még szülés elött a megbeszélésekre)
Miket tanácsolt Ildikó?Stb...
Azt hiszem a 32.héttől mentem ctg-re hetente. Ajánlotta a homeos bogyokat meg elmagyarázott mindent ami a szüléssel kapcsolatos :) Hívd fel nyugotan, mindenben segít biztos!
Hányadik hétben vagy?
Szia,félidős vagyok,de ugye jobb elöbb választani szülésznőt,mint az utolsó pill hagyni.
Felhívom a kórházi számon és beszélek vele.Köszi,hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!