Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nincs szex utani vágyam, miert?

Nincs szex utani vágyam, miert?

Figyelt kérdés

9 hete szuletett a lanyom csaszarmetszessel. Mielott nem estem teherbe, ejjel-nappal egyutt voltunk a parommal. Ha volt idonk napi 3x is.

Az 5.honaptol nem szexeltunk mert nekem nagyon fajt. Probalkoztunk vele szules elott, hatha meghozza a kivant hatast. De nem jott ossze, nagyon fajt.

6. Heten egyutt voltunk a parommal. Es azota 4 alkalommal. Nagyon jo volt az orgazmus, mar tenyleg ugymond ramfert.

De viszont egyaltalan nem kivanom őt. Vannak mondjuk koztunk problemak,lehetseges hogy ezert? De masra se tudok ugy gondolni h de jo lenne lefekudni vele. Csak a kislanyom jar a fejemben 0-24 . Nem tudom miert nem kivanom a szexet.... Pedig azt hittem h majd szules utan majd kaparni fogom a falat, hogy mikor lesz egy majd egy kis idonk mikor a kislany alszik egyutt lenni ?!

Nem tudom. Szerintetek?

2016. aug. 18. 02:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Van ertelme a kerdesnek. Nem gondolod h talan jol esik kiirnia magabol? Jo nagy b*nko vagy utolso, minek kellett vallani, ha elvezette volna a babat nyilvan azert is leosztottad volna!
2016. aug. 19. 07:23
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

Nem drágám,én mem szólom le,de a kárdés adott! Minek vállalnak az emberek szr kapcsolatba gyereket???

Napi szinten van ilyen kérdés,mint ez!

És mindnek az a vége,hogy jaj hát ő látta,hogy szr,de könnyebb volt becsukni a szemét és remélni,hogy majd megváltozik!

Ettől azért nagyobb befolyással kéne lenni a saját életünkre,ugyanis csak egy életünk van! Én nem élném le szr kapcsolatban!

De ha más igen,akkor hajrá,csak nem nyavalyogjon utána!

2016. aug. 19. 07:36
 13/15 A kérdező kommentje:

Hogy ti milyen okosok vagytok 😄 Nevetsegesek es szanalmasak vagytok. Nem az eletem kioktatasat kertem. Mint irtam megbocsajtottam, de megis eszembe jut azota miota vilagra jott a lanyom. Arra voltam kivancsi h masnak is vannak e okok amiatt h nem akar szexelni mar a parjaval.

Mert nem egyszeruen vele nem akarok. Hanem massal sem. Es mas meg nem bantott se erzelmileg se fizikailag. Egyszeruen csak nincs hozza hangulatom.

Koszon annak aki nornalisan valaszolt. A tobbi meg bekaphatja 🖕🏻

2016. aug. 20. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
Akkor éld tovább a szr életed,pusszi :-D
2016. aug. 20. 13:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Itt ezen az oldalon latom sok taj paraszt emberke van! Tisztelet a kivetelnek

Nem azert van ez az oldal hogy segitsuk egymast?es nem bele kotni es kritizalni gyokerek!!

Am kerdezo en ugyan ebben a cipoben voltam nagyon sokaig terheseg alatt se kivantam azelott sex orult voltam ejjel nappal cdinaltam volna a ferjemmel tergeseg alatt is csak oda fekudtem nekii szules utan (csaszar) eszembe se jutott nekem is mindig a kisfiam volt eszembe! De nekunk nem voltak gondjaink !mar 2 eves a ksifiam! Nem regota erzem azt hogy mostmar kivanom!ez szules utani depreszio ... meg a hormonok is kozre jatszanak majd szep lassan elnulik

2016. aug. 21. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!