Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagykanizsa-szülészet és...

Nagykanizsa-szülészet és újszülött részleg?

Figyelt kérdés

Melyik orvosnál szültetek?

Illetve mik a tapasztalaitok az újszülött részlegen? Csecsemősök, ápolók milyenek?

2016. aug. 15. 16:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én Tucsek Éva doktornőnél szültem magánba.Mindenki elmondja mindennek meg stb.de nekem semmi problémám nem volt vele,velem kedves volt még szülés után is mikor az osztályon voltunk megnézte a babát.Magánba a Csengery úton rendel ha érdekel. :) Az ápolókkal sem volt semmi problémám kedvesek voltak pedig nem adtam nekik egy fillért sem.
2016. aug. 15. 17:13
 2/7 A kérdező kommentje:

Terhes tanácsadásra a Tucsekhez járok de nem fogadtam fel, így nem tudom még kinél szülök :)

És segítettek neked pl. a szoptatásban?

Első babám lesz, igy félek hogy hogyan àllnak majd hozzám

2016. aug. 15. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Nagyon fontos, hogy az első napokban minél gyakrabban tedd cicire a babát, még ha azt hiszed, nem jön onnan semmi,akkor is! Akár 1-2 óránként is, ha ébren van, mert ezzel stimulálja a baba a mellet, hogy gyakran próbál szopni és így indul be sokkal hamarabb a tej!!!

Egy 4gyerekes anyuka tanácsa.

2016. aug. 16. 11:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben van :) Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. aug. 17. 02:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Eggyes vagyok.Igen segítettek,többször is oda jött az ápoló hogy na most megpróbáljuk,elsőre nem ment,aztán megint jött,kedves volt.Könnyű szülést!:)
2016. aug. 21. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Januárban szülök ott.Érdekelne hogy kell vinni pelist meg ruhát a babának?Mert régen csak a hazajövös ruhát kellet vinni mást neki nem.Ha válazoltok azt megköszöném.:)
2016. okt. 24. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó,adnak a babának mind2-őt.november 15.-én lesz 2 éve hogy ott szültem és akkor, legalábbis még adtak. :)
2016. okt. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!