Szülés után aranyérrel mit lehet kezdeni?
Szülés előtt néhány nappal kijött az aranyerem, ami a szüléssel még durvább lett. Aztán egy-két hétre elmúlt (Reparon krémet használtam), de azóta újra ki-ki jön, egy-két napra húzódik csak vissza (folyamatosan kenem). Főleg nagywc-zéskor jön ki néha vérzik is (bocsi a részletezésért). Annyira nem fáj, csak ronda és kellemetlen. Amúgy 7 hete szültem.
Fog ez még javulni, vagy már megmarad.
Köszi
Én már terhesség előtt is küzdöttem vele, így végig próbáltam a kínálatot, Reparont kaptam a kórházban, de ami még annál is jobb volt, az a Mastu. Én is javaslom, hogy használj kúpot is, még akkor is, ha úgy érzed, csak kívül van.
Nem tudom, mennyit híztál a terhesség alatt, ill. maradt-e rajtad felesleg, ha esetleg igen, akkor ahogy majd megy le, úgy enyhülnek az aranyeres tünetek is.
Én sokat híztam, 20 kg-t, és akkor húzódott vissza teljesen az aranyerem, mikor leküzdöttem magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!