Rossz szülésélmény után nem akarok többször szülni miért nem érti meg a férjem?
Figyelt kérdés
A szülésem rossz volt, fájdalmas hónapokig izzadtam a stressztől ha eszembe jutott. A férjem még egy gyereket akar de én nem szeretnék vagy csak császárral mert még egy ilyet nem akarok átélni. Ti mit tennétek a helyemben?2016. aug. 5. 17:53
11/12 anonim válasza:
az elsőt a komplikációk ellenére természetes úton szültem. nagyon boldogan mentem a második szülésre. sajnos császár lett. Iszonyatos az a kín és küszködés ami utána van. A párom szeretne majd 3-at de a császár miatt képtelen leszek rá. Hónapok óta sírva felkelek mióta szültem és a mai napig kellemetlen a hasam úgy érzem még mindig nem jöttem helyre. A szexre még csak gondolni se bírok... :(
12/12 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok csak nekem az első sima szülésem jó emlék de a második sürgősségi császár akkora trauma volt számomra hogy rettegek hogy megint sor kerülhet rá. Neked könyebb mert van olyan orvos akivel lebeszélheted ha császárral szeretnél szülni, de én tudom hogy hiába készülnék természetes szülésre ha életmentés céljából szükséges lenne a császár akkor máshogyan nem tudják kivarázsolni belőlem fizethetek bármennyit ... így egész végig ott lebegne ennek a lehetősége is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!