Ugy érzem korábban fog megszületni a baba. Volt valaki, aki a 30. hét eleje fele szült, teljesen spontán?
Sziasztok,
Ma vagyok 30 hetes. Hùgyuti fertözèsem van, illetve nagyon megfàztam, kemènyedik a hasam is. A klinikàn kètszer voltam ahol nèztèk az èrtèkeim a monitorra fektetve (nem tudom mi a gèp neve) 90-es volt a legmagasabb èrtèkem de elvileg 40-50 felett màr vajùdàsi fàjdalmaid vannak...bàr nekem egyàltalàn nem fàjt de teljesen az az èrzèsem, hogy elöbb itt lesz a baba, mint kellene. Októberre vagyok kiirva, de ha saccolnom kellne azt mondanàm, hogy 3-4 hèttel a kiirt dàtum elött meglesz a baba. Bàr a mèhem zàrt, kitudja lehet csak az èn fejembe van mindez. Van valaki aki ugyanigy èrzett ès valoban elobb is szult?
Szerintem minden első babás így érez. Én is így éreztem, görcsöltem is rendesen a 20. héttől, de még mindig nem szültem meg.
37hkm
második babámat vártam, és az járt a fejemben hogy korában fog érkezni mint a tesója (41). 32 hétre minden kész volt. 35 hetesen voltam szerdán orvosnál, azt mondta zárt vagyok és hogy 2 hét múlva nst megbeszéljük a porgiscsászár időpontját.
szombaton elfolyt a vizem és meg lett a baba. 2 hetet voltunk a picen.
Engem ezért fektettek infire és leàllítottàk a fájàsokat s kiderült hogy a hugyuti betegsèg okozta.
Két adag antibiotikum kúra utàn jobb lett .26 hetes voltam.
40. hétre szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!