Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetes terhes vagyok, és a...

36 hetes terhes vagyok, és a férjem állandóan eljár itthonról?

Figyelt kérdés

Mostanában többet találkozik a barátaival, ami nem is zavar, viszont most vasárnap el fog menni a Balatonra pár barátjával, aminek nem örülök. Az előző hidegfrontkor majdnem megszültem, és az orvos felkészített minket, hogy akár egy héten belül megszülethet a baba, mivel már nyitva van a méhszájam, és elég vékony is. Most vasárnap meg jön egy újabb hidegfront, és félek, hogy beindul a szülés, és nem lesz itt. Nem a férjem fog vezetni, nem a mi kocsinkkal mennek. Szóval ha úgy van hogy tényleg beindul a szülés, nem fog tudni hazajönni (és amúgy is 2,5 órára van tőlünk a Balaton legközelebbi pontja, de ők egy távolabbi pontjára mennek). Illetve én nem tudok vezetni, nem tudom, hogyan fogok bejutni a kórházba ha beindul a szülés. Nagyon félek, hogy egyedül leszek, így is állandóan görcsölök, minden nap vannak fájásaim, amik erősek, de naponta csak 6-8-10 db. De azok eltartanak 1-1,5 percig.

A legutolsó hidegfrontkor 15 percenként voltak a fájásaim, a kórházban magnéziumot adtak, hogy megállítsák a szülést, mert még csak 35 hetes voltam.

Szerintetek túlreagálom? Kértem a férjemtől, hogy ne menjen, de azt mondta hogy ez az utolsó alkalom, hogy el fog tudni menni bárhova a baba érkezése előtt, és nem akar lemondani az útról. Nagyon rosszul esik, egész nap itt sírok. Nem értem, miért viselkedik így, mintha nem is értené meg, hogy akár meg is születhet holnap a babánk.

Vagy túlreagálom? Első baba és annyira aggódok, hogy egyedül kell végigcsinálnom a szülést.

36 hetes kismama

2016. júl. 23. 11:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a helyzet? Hogy alakult a szülés?
2016. okt. 14. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!