Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan tudok olyan kórházban...

Hogyan tudok olyan kórházban szülni, ami nem tartozik a körzetemhez?

Figyelt kérdés
Fogadnom kell mindenképpen ottani orvost, szülésznöt, vagy szülhetek az ügyeleten is, csak a bentartózkodást kell fizetni? Ha igen, kb akkor mennyit? Hogyan működik ez?
2016. júl. 22. 15:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most szabadságon van, de sokakat ismerek akik nála szülnek és ők mondták,ez már tuti sajnos. Kb két hét múlva tudok vele erről beszélni csak fel akarom mérni előtte, hogy mik a lehetőség. Nyilván úgy nem akarok bemenni, hogy benne van a pakliba hogy átküldenek máshova, biztosan akarok ott szülni. Csak nem tudom ehez elég-e a szülésznő vagy másik dokit is kell-e fogadni. A szülésznöt már ismerem, tavaly vele szültem. Bő egy hónapon bukik a dolog...:(
2016. júl. 22. 17:28
 12/15 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, már írtuk, a szülésznő NEM ELÉG, mivel nem ő fog felelősséget vállalni a szülésedért. De ha nem hiszel nekem, kérdezd meg a kórházban nyugodtan.
2016. júl. 22. 17:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, aki ügyeletesnél szül, ott sem fog előre senki felelőséget vállalni. Sokakat tudok, akik csak szülésznöt fogadtak, orvost nem, az volt aki az ügyeletben, ezért kérdeztem, nem kell idegeskedni.
2016. júl. 22. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan volt fogadott dokim,de így is kérnem kellett egy befogadónyilatkozatot,de az apás szülés felkészítőn volt egy csaj akinek nem volt se fogadott orvosa sem szülésznője de ő is szülhetett másik kórházban ugyanilyen befogadónyilatkozattal.
2016. júl. 22. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:
én sem a saját városomban fogok szülni,50 km el arrébb,az ok egyszerü :a dokim ott van,igy az ö városában lévö korházban fogok szülni. semmilyen plusz költséggel nem jár.
2016. aug. 1. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!